GHS Personeelsdiensten, STERK IN WERK

Ben je op zoek naar een leuke baan? Groene Hart Service (GHS) Personeelsdiensten heeft continu vacatures in meerdere branches, zoals recycling, bouw, groen, logistiek, techniek en nog veel meer.

Bekijk het vacatureaanbod

 

Een goed gesprek is het halve werk!

Op één van onze vestigingen ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we meer van jou weten; naar wat voor een baan ben je op zoek, wat is je werkverleden en wat zijn je ambities. We bespreken dan gelijk de vacatures die wij ‘open’ hebben staan. Mocht jouw baan hier niet tussen zitten, zullen we aan de hand van je cv gaan bemiddelen met onze opdrachtgevers.

Safety first!

GHS Personeelsdiensten vindt het belangrijk dat haar werknemers goed voorbereid aan de slag gaan. Zo zullen wij ervoor zorgen dat je over alle benodigde ‘persoonlijke beschermings-middelen’ beschikt. Daarnaast brengen wij je op de hoogte bent van de geldende bedrijfs- regelementen en de veiligheidsinstructies. Kennis is macht bij GHS Personeelsdiensten, dus vinden we het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt. Mocht je bijvoorbeeld nog niet beschikken over een certificaat Basisveiligheid (VCA1), dan zorgen we ervoor dat je dit certificaat via ons kan behalen. Daarnaast bieden we je diverse beroepsgerichte opleidingen/cursussen aan om je een nog sterkere basis voor nu en in de toekomst te garanderen.

Wat we van jou verwachten!

Allereerst zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die van aanpakken weten. Je komt je afspraken na, je bent op tijd en communiceert op een volwassen manier met je werkgever en collega’s. Mocht je onverhoopt ziek zijn, geef  je dit gelijk door aan je leidinggevende binnen GHS Personeelsdiensten.