Werken bij een uitzendbureau: wat zijn de voordelen?

Een uitzendbureau is eigenlijk een soort marktplaats voor werk, waar vraag en aanbod van banen bij elkaar komen. Bedrijven zijn op zoek naar personeel en leggen deze vraag bij het uitzendbureau neer. Ben jij op zoek naar een baan? Dan kan een uitzendbureau jou daar bij helpen! Wij hebben voor jou de voordelen van een uitzendbureau op een rijtje gezet!

 

Diverse vacatures

Heb jij een brede interesse? Dan is werken bij een uitzendbureau the place to be! Werken via een uitzendbureau betekent een groot en divers aanbod van werk. Er zijn namelijk veel verschillende vacatures beschikbaar en ook zeker eentje voor jou. Bij Groene Hart Service hebben wij vacatures in branches zoals groenvoorziening, logistiek, productie, recycling, bouw en nog meer! Bijna al onze vacatures zijn verzameld op onze website.

 

Cursussen en opleidingen

Een ander voordeel van werken via een uitzendbureau is dat zij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Dit geldt ook bij Groene Hart Service! Wil jij je graag verdiepen in jouw vakgebied zodat je kan doorgroeien? Of wil jij op een andere manier aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken? Het kan allemaal!

Via Groene Hart Service kan jij je aanmelden voor een scholingsvoucher t.w.v. €500,- en met deze voucher kan je cursussen volgen zoals, heftruck- en bosmaaiercursus, veilig werken langs de weg, VCA-cursus en nog veel meer! Ook beschikken wij over een omscholingsvoucher t.w.v. €1500,- en deze kan gebruikt worden voor een omscholing naar een kansrijk beroep zoals, de bouw, installatie, voertuigentechniek, industrie, transport-logistiek en veiligheid

Bij Groene Hart Service kan je je ook aanmelden voor een BBL-traject. Zo kan jij werk en school combineren! Ideaal toch? Wil jij serieus gaan werken aan jouw (duurzame) inzetbaarheid? Dan hebben wij ook nog enkele “alles-in-1” trajecten beschikbaar. Ook hier is een budget van maar liefst €2500,- voor beschikbaar. Genoeg opleidingsmogelijkheden dus! Voor als onze opleidingen en cursussen hoef jij zelf helemaal niets aan bij te dragen, behalve jouw inzet. Heb je interesse of wil je meer weten neem dan even contact met ons op!

 

Wij regelen alles voor jou

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen waar je precies naar op zoek bent. Op basis van dit profiel gaan wij op zoek naar de baan die perfect bij jou past. Daarnaast kijken wij ook of het bedrijf en team goed bij jou past en visa versa. Jij kan dus lekker achterover leunen en wij doen het werk! Je hoort altijd zo snel mogelijk van ons als we iets voor je gevonden hebben. Ben jij geïnteresseerd in de vacature? Dan plannen we meteen een sollicitatie gesprek voor jou in en wie weet kan jij binnen no time aan de slag!

 

Wekelijks salaris

Bij Groene Hart Service ontvang jij wekelijks je salaris! Ideaal toch? Daarnaast verdien jij nooit minder dan andere collega’s met dezelfde functie bij dezelfde werkgever. Alles is goed geregeld en bij Groene Hart Service doen wij ons best voor onze medewerkers.

 

(Geen) werkervaring

Heb jij nog geen werkervaring? Dat is geen probleem! Via Groene Hart Service kan je ook aan de slag zonder werkervaring. Via een uitzendbureau werk jij vaak op verschillende projecten. Zo doe je ook nog eens op meerdere plekken werkervaring op! Heb je wel werkervaring dan zit er natuurlijk ook genoeg vacatures voor jou tussen!

 

Flexibiliteit

Ben je op zoek naar vakantiewerk of een baan voor een paar maanden? Dat is voor Groene Hart Service geen probleem! Een uitzendbureau heeft verschillende vacatures openstaan en er zit er altijd wel eentje voor jou tussen! Zo niet, dan gaan we samen op zoek naar een baan die bij jou past!

 

Groot netwerk

Een uitzendbureau beschikt over een enorm bedrijvennetwerk, zo ook Groene Hart Service! Hiermee bieden wij jou de mogelijkheid met veel bedrijven en mensen in contact te komen. En zo kom je ook nog eens met bedrijven in contact waar je anders niet op zou komen! Groot voordeel toch?

 

Snel aan de slag

Ook als je snel aan de slag wilt en gewoon lekker geld wilt verdienen, ben je bij Groene Hart Service aan het juiste adres. Wij hebben altijd een aantal banen open staan waar je zo kunt beginnen. Voor een enkele dag of meerdere weken, parttime of fulltime! Dus solliciteer direct en wellicht kun jij morgen al aan de slag!

 

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Of wil jij meer weten over Groene Hart Service? Neem een kijkje op onze website of bel 0182-541599 of mail info@groenehartservice.nl voor meer informatie of om te solliciteren!