Vergroot jouw duurzame inzetbaarheid met GHS en Doorzaam

Ben jij met je toekomst bezig en wil je werken aan jouw duurzame inzetbaarheid? GHS moedigt dit aan en biedt in samenwerking met Stichting Doorzaam een uniek project aan.

In dit project ga jij met een coach twee gesprekken voeren om te kijken hoe het gesteld is met jouw duurzame inzetbaarheid. Er wordt vervolgens een budget van € 2500 beschikbaar gesteld om acties te doen die er voor kunnen zorgen dat jouw loopbaanperspectieven kunnen verbeteren. Hierbij is een hoop mogelijk, zoals opleidingen of cursussen, gezondheidsadvies of een personal coach of een financiële adviseur.

Wil jij je aanmelden voor dit project? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar en we kunnen geen garantie geven op deelname!
Voorwaarden:
• Deelname aan dit project is geheel kosteloos! Er wordt alleen een investering in tijd gevraagd aan jou en de intercedent die jou begeleidt;
• Er is veel mogelijk met het budget van € 2500. Het behalen van een rijbewijs B behoort helaas niet tot de mogelijkheden;
• Het budget kan niet worden uitgekeerd in geld;
• Werkzaam voor Groene Hart Service, in fase 1, 2 of 3.Heb jij interesse, maar ben je nog niet werkzaam voor ons? Dan ben je van harte uitgenodigd om bij ons te solliciteren en de mogelijkheden te bespreken.

 

Aanmelden project alles-in-1 van Doorzaam

Door dit formulier in te vullen geef je aan interesse te hebben in deelname aan dit project