VCA cursus kan nu (gratis) online!

Door de corona maatregelen ligt ons cursusaanbod, waaronder de VCA-cursus, op dit moment helaas stil. De verwachting is dat vanaf half mei de VCA-cursussen weer kunnen worden aangeboden.

Gelukkig is er op dit moment ook een alternatief, namelijk online!

Vanwege de corona crisis heeft online leerplatform Studytube tijdelijk haar platform gratis opengesteld tot en met 30 juni. Ze hebben een groot aanbod van 250 online trainingen en 500 microlearnings.

De VCA Basisveiligheid cursus is één van de cursussen die gratis wordt aangeboden. Het bestaat uit een cursusdeel met eventueel een examen. Als het examen gehaald wordt krijg je een bewijs van deelname (geen echt certificaat) en kun je op een later tijdstip een “echt” examen doen. De cursus is goed te doen en erg interactief, met een mooie afwisseling tussen informatie uit tekst, filmpjes en vragen tussendoor. Als je uitlogt en je later weer aanmeldt ga je verder waar je gebleven was.

Wil je je alvast voorbereiden op je echte VCA examen?

Doe dan alvast de online cursus! Medewerkers kunnen zich gratis aanmelden op https://www.studytube.nl/learning-together . Na 30 juni gaat de portal offline en worden je persoonsgegevens verwijderd. Dit is een mooie voorbereiding op je VCA examen en voor de medewerkers die moeite hebben met leren is dit een goede mogelijkheid om de VCA cursus op je eigen tempo te doen.

Succes!