Oekraïens personeel gaat graag bij u aan de slag

Sinds enkele weken heeft Groene Hart Service twee Russisch sprekende recruiters, Nadia en Barbara, in dienst (op de foto rechts). Vanuit een hart voor de vluchtelingen uit Oekraïne en een achtergrond in vrijwilligerswerk op vluchtelingenlocaties zetten zij zich in om hen aan een baan te helpen. Samen met de collega’s van de verschillende vestigingen van Groene Hart Service zoeken wij naar geschikte werkplekken voor deze doelgroep. Sommigen van hen spreken Engels, anderen alleen Oekraïens of Russisch. Het is fijn dat zij met Nadia en Barbara in hun eigen taal kunnen communiceren en zich veilig mogen voelen.

Vorige week is bijvoorbeeld de eerste Oekraïense medewerkster Ruslana gestart bij het hoofdkantoor van een Nederlands modelabel. Ruslana werkt als magazijnmedewerkster en houdt zich voornamelijk bezig met het orderpicken van bestellingen en deze verzendklaar te maken. Ruslana is een enthousiaste dame en werkt hier met veel plezier!


In deze krappe arbeidsmarkt zijn veel bedrijven op zoek naar personeel. We ervaren de toegevoegde waarde voor deze doelgroep om een baan te hebben en de wens vanuit hen om iets om handen te hebben. Hoe mooi is het om deze twee aspecten te combineren? Bovendien hoeft een vreemde taal voor u geen belemmering te zijn, want Nadia en Barbara spreken de taal en kunnen u helpen bij de communicatie.

Heeft u ook ruimte voor Oekraïens sprekend personeel?Heeft u ook ruimte binnen uw organisatie voor Oekraïens sprekend personeel? Neem contact op met de vestiging in uw omgeving om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u een concrete vacature, vul dan het aanvraagformulier op de website in!

Publicatie datum: 06 липня 2022