Meeloopdag met chauffeur in de winkeldistributie

Wist je dat onze intercedenten regelmatig op werkbezoek gaan bij onze opdrachtgevers en medewerkers? Dit doen we om te kijken of er gewerkt wordt volgens de afspraken die er gemaakt zijn, onder andere op het gebied van veiligheid, wet- en regelgeving. Daarnaast zijn zulke ontmoetingen voor ons erg belangrijk omdat we betrokken blijven met onze opdrachtgevers en medewerkers en bij de werkzaamheden die gedaan worden!

Thom, intercedent bij Groene Hart Service, heeft laatst bij een opdrachtgever in de logistiek een dag meegewerkt. Samen met vrachtwagenchauffeur Richard ging hij mee met de vrachtwagen op de bevoorrading van supermarkten! Met veel enthousiasme deelt hij graag zijn ervaring:

“Onze dag begon om 10:00 uur en eindigde om 18:30 uur. Gezamenlijk zijn Richard en ik vanaf DC Apeldoorn naar DC Velsen-Noord gereden waar wij de opdracht kregen om de versproducten (gekoelde etenswaren) te leveren op verschillende locaties in Oost-Gelderland. Aangekomen in Velsen-Noord hebben wij de vers karren in de vrachtwagen geladen en zijn wij naar de supermarktlocaties in Doetinchem en Doesburg gereden. Hier hebben wij de supermarkten met verse producten bevoorraad. Na de levering zijn wij teruggereden naar DC Apeldoorn waar wij de lege karren gelost hebben. Eindstand, een geslaagde dag!”

Volgens Thom is het werk als bijrijder een onwijs leuke en leerzame ervaring geweest! “Je ontmoet veel nieuwe mensen bij de supermarkt waar je mee samenwerkt tijdens het lossen en uiteraard maak je even een klein praatje! Maar je komt ook op veel verschillende plekken in Nederland waar je anders niet zou rijden.”

Wil jij ook een mooie baan waarbij je samen met de chauffeur door heel Nederland gaat en supermarkten bevoorraadt? Wij hebben vacatures voor zowel chauffeurs als bijrijders in de logistiek! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

  


Publicatie datum: 29 вересня 2021