Krachtig 2021 in: een jaar van groei, nieuwe markten en samenwerking!

Sifra Niemeijer, commercieel manager van Groene Hart Service, geeft haar kijk op het afgelopen jaar en blikt vooruit naar 2021. Waar liggen de kansen?

“Het coronavirus klopte vorig jaar aan bij onze deuren. Als uitzendbureau ben je gewend flexibel te zijn en dien je in staat te zijn mee te bewegen met de veranderingen in de markt. Op dat moment werden we stilgezet en gedwongen na te denken hoe je sterker uit zo’n crisis kan komen. We hebben stappen gezet om onze huidige werknemers en de toenemende stroom van werkzoekenden aan het werk te zetten en houden. Zowel voor onze klanten als medewerkers.

In deze periode ging de creativiteit borrelen en ontstond de drive om juist nieuwe kansen te benutten en de wens 2021 krachtig en met een groeiend team in te gaan. Zo hebben we bijvoorbeeld besloten in september een nieuwe vestiging in Rosmalen te openen, met succes! Daarnaast hebben we ons team dat zich bezig houdt met het uitzenden van arbeidsmigranten meer over de vestigingen in Nederland verspreid voor een grotere dekking. Ons team van 30 collega’s hebben we uitgebreid met maar liefst 4 nieuwe collega’s. En deze groei is nog niet gestopt! Ook op dit moment hebben we twee openstaande vacatures in een commerciële rol.

Een jaar van nieuwe kansen
Dit jaar gaan we in met veel vertrouwen en enthousiasme! We gaan voor een krachtige groei, niet alleen voor ons bedrijf, maar voor de gehele branche. Het nieuwe jaar staat in het teken van groei en nieuwe kansen. Dankzij onze interne aanpassingen zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten en potentiële klanten nog beter kunnen bedienen. We zullen onze dienstverlening uitbreiden richting een nieuwe branche en met een verhoogde capaciteit op kantoor en bredere spreiding over Nederland onze service hoog houden bij huidige klanten.

Trots op flexibiliteit
Al met al kijken we met dank terug op 2020. Trots op onze medewerkers die hebben getoond flexibel te zijn, zelfs in de aanpassing van het takenpakket. Ook zijn we trots op onze flexwerkers die zich hebben ingezet in hun werk, ook met alle aanpassingen en veiligheidsmaatregelen die hierbij om de hoek kwamen kijken. Dankbaar zijn we voor onze klanten die in ons vertrouwen en waarmee we samen op hebben getrokken om tot de best mogelijke oplossingen te komen.

Wij helpen u groeien
Het nieuwe jaar is voor ons een jaar van groei, nieuwe markten en samenwerking. Wellicht heeft u als bedrijf juist dit jaar een flexibele schil of meer personeel nodig. Dan komen we graag met u in contact. Zullen we samen groeien?”

Publicatie datum: 07 січня 2021