Intercedent Thom heeft een vast contract!

Collega Thom heeft deze week een vast contract gekregen is daar heel blij mee. We vroegen hem naar zijn werkgeluk, wat maakt deze baan als intercedent nou zo leuk?

"Mijn naam is Thom, 22 jaar en intercedent bij Groene Hart Service in Amsterdam. Als intercedent is geen werkdag hetzelfde. Ik heb een zeer breed takenpakket en dit is precies wat ik zo leuk vind aan het werk. Het ene moment ben ik bezig met de werving en selectie, relatiebeheer of acquisitie en de dag erna ben ik te vinden bij de klant of op de werkplek van de medewerker. Mensen helpen met het zoeken naar een nieuwe uitdaging of zelfs een nieuwe start, dat is wat mij voldoening en energie geeft. Het hart voor mensen, dat al meer dan 25 jaar de basis is van onze werkzaamheden, maakt dat wij ons bijvoorbeeld inzetten om geschikte werkplekken te zoeken voor Oekraïense vluchtelingen. Samen op zoek gaan naar een baan waarbij ze hun kwaliteiten kunnen inzetten.

Mijn team bestaat verder uit Bryan en Delano. Wij zijn close met elkaar en ik leer veel van hen. Hier ben ik beide zeer dankbaar voor. Naast dat we zeer gedreven zijn om het beste uit de mens te halen en net dat stapje extra te zetten voor de klant, vinden we een stukje gezelligheid ook belangrijk. Dit bevordert onze werksfeer. Iedere week hebben wij onze vrijdagmiddag borrel en natuurlijk mag de karaoke-set hier niet aan ontbreken. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik minder goed kan zingen maar ik luister graag naar Bryan en Delano😉.

Groene Hart Service is een bedrijf waar ik me écht thuis voel. Er heerst een informele sfeer, we hebben een leuk team van mensen en iedereen gaat goed met elkaar om. Hier voel ik me op me gemak. Naast het werk, organiseren we regelmatig leuke uitjes met elkaar, zoals bijvoorbeeld het padel toernooi. Alle medewerkers van verschillende vestigingen zijn dan aanwezig. We zijn competitief maar naast dat wordt er veel met elkaar gelachen!

Inmiddels ben ik twee jaar in dienst bij Groene Hart Service. In deze jaren heb ik onwijs veel geleerd. Zo ben ik bijvoorbeeld gestart op de vestiging in Apeldoorn en ben ik inmiddels al een ruime tijd werkzaam bij de vestiging in Amsterdam. Sinds deze week heb ik een vast dienstverband waar ik ontzettend blij mee ben. Op naar nog vele mooie jaren met elkaar!"

Gefeliciteerd Thom, we zijn erg blij met je!

Publicatie datum: 17 жовтня 2022