Sport 6 weken gratis bij Fit For Free of Sportcity

Wanneer je bij Groene Hart Service werkt kun je vanaf dag 1 gebruik maken van de collectiviteitskorting op het sporten bij één van 1200 aangesloten locaties door heel Nederland. Groene Hart Service hecht veel waarde aan de gezondheid van haar medewerkers. Omdat beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl is willen wij sportende medewerkers graag stimuleren. GHS biedt daarom in samenwerking met BedrijfsFitnessOnline een mooie korting aan op een sportschoolabonnement. Meer informatie op onze website.

ACTIE

Overleef je after summer dip dankzij de september actie. De hele maand september kun je nu nog voordeliger sporten bij Fit For Free & SportCity. Jullie kunnen van de actie meegenieten dankzij BedrijfsFitnessOnline. Dus start vandaag nog met sporten!

De actie:
• Sport 6 weken gratis bij Fit For Free of SportCity
• Betaal géén inschrijfkosten
• Gratis backpack/sporttas

Dagpas = gratis

Ben je er nog niet over uit waar je wilt sporten? Dan kunnen wij misschien de keuze iets makkelijker maken. De dagpas is nu gratis in plaats van €8,99 bij Fit For Free en €14,50 bij SportCity. Met deze dagpas kun je kijken of Fit For Free en/of SportCity een geschikte sportlocatie is. Een keertje sporten is geheel vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen achteraf.

Ben je tevreden naderhand dan kan er meteen worden ingeschreven met nu extra veel voordeel. Sport je liever niet alleen? Dan kan de dagpas ook heel goed gebruikt worden voor een sportmaatje.
Schrijf je hier in voor een dag pas van Fit For Free en schrijf je hier in voor een dag pas van SportCity.

Deze actie is geldig t/m 30 september 2019.