Over ons

Het matchen van opdrachtgever en werknemer is onze uitdaging! Op zoek naar een baan of op zoek naar personeel? Wij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Groene Hart Service (GHS) Personeelsdiensten is een uitzendbureau actief vanuit vijf vestigingen in Nederland en een eigen wervingskantoor in Polen. Wij hebben continu vacatures in meerdere branches, zoals recycling, bouw, groen, logistiek, techniek, GWW en nog veel meer.

Bekijk het vacatureaanbod

 

Voor werkzoekenden

 

Hoe gaan we te werk?

Op een van onze vestigingen ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we meer van je weten; naar wat voor een baan je op zoek bent, wat je werkverleden is en wat je ambities zijn. We bespreken dan gelijk de vacatures die wij ‘open’ hebben staan. Mocht jouw baan hier niet tussen zitten, zullen we aan de hand van je gegevens gaan bemiddelen met onze opdrachtgevers om een leuke baan voor je te vinden!

Safety first

GHS Personeelsdiensten vindt het belangrijk dat haar werknemers goed voorbereid aan de slag gaan. Zo zullen we ervoor zorgen dat je over alle benodigde ‘persoonlijke beschermingsmiddelen’ beschikt. Daarnaast zorgen we dat je op de hoogte bent van de geldende bedrijfsreglementen en de veiligheidsinstructies kent.

Cursus & Opleiding

Bij GHS Personeelsdiensten vinden we het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt. Mocht je bijvoorbeeld nog niet beschikken over een certificaat Basisveiligheid (VCA1), dan zorgen we ervoor dat je dit certificaat via ons kan behalen! Daarnaast bieden we je diverse beroepsgerichte opleidingen/cursussen om je een nog sterkere basis voor nu en in de toekomst te garanderen.

Wat we van jou verwachten

Allereerst zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die van aanpakken weten. Wat we verder van jou verwachten is dat je je afspraken nakomt, je op tijd op je werk aanwezig bent en mocht je onverhoopt ziek zijn je dit gelijk doorgeeft.

Pas jij bij GHS en GHS past bij jou? Klik dan op  vacatures , ‘solliciteer direct’ en hopelijk tot snel!

 

Voor werkgevers

 

Heeft u tijdelijk extra handjes nodig, heeft u openstaande vacatures die u niet ingevuld krijgt of bent u voor langere tijd op zoek naar goed personeel? Onze intercedenten staan 24 uur per dag 7 dagen per week klaar voor al uw personeelsvragen. Wij gaan graag voor u op zoek!

Hoe gaan we te werk?

Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt, dan helpen onze intercedenten u verder. Wellicht hebben wij de juiste vakkracht al in ons werknemersbestand staan. Zo niet, dan kunnen wij actief voor u op zoek gaan aan de hand van uw eisen en wensen.

Kies hier voor de vestiging bij u in de buurt