Opleidingen in het najaar: ben jij erbij?

In het najaar organiseren we wederom weer vele cursussen! We investeren graag in de inzetbaarheid en ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt als medewerker van Groene Hart Service daarom kosteloos deelnemen aan deze cursussen. Schrijf je snel in zodat je gegarandeerd een plekje hebt. VOl=VOL

Zaterdag 21 september en 16 november – VCA-cursus
Tijd: 8:00-17:00 uur
Locatie: Veldwade 20, Nieuwegein
Tegenwoordig is een VCA-certificaat onmisbaar in de bouw- en groen-sector.
Groene Hart Service biedt jou de mogelijkheid om in 1 dag kosteloos dit certificaat te behalen en daarmee je inzetbaarheid te vergroten. Het certificaat is 10 jaar geldig dus je hebt er nog lang plezier van!

Dinsdag 01 Oktober – Cursus Fysieke belasting
Tijd: 17:00- 21:30 uur (Diner wordt verzorgd door GHS)
Locatie: Veldwade 20, Nieuwegein
Bij de cursus fysieke belasting ga je op een praktische manier ontdekken wat aandachtspunten zijn in jóuw vakgebied. Til je niet te zwaar? Kun jij je grens aangeven? Is de werkdruk niet te hoog? Je krijgt handvatten mee die jou helpen om op een gezonde manier om te gaan met jouw gezondheid.

Vrijdag 1 November – Cursus tegellijmen
Tijd: 9:00 – 13:00 uur
Locatie: Minervaweg 1b, Baarn
Leer in deze workshop de badkamer of keuken en toilet prachtig tegelzetten. Er zijn een aantal ‘kunsten’ in het klussen, maar tegelzetten, of beter gezegd tegellijmen, hoort daar zeker bij.
Je leert van de doorgewinterde tegelzetter Nico de kneepjes van het vak.

Zaterdag 09 november – Klussen voor beginners
Tijd: 9:30 – 13:30 uur
Locatie: Minervaweg 1b, Baarn
Werk je in de bouw en wil jij brede kennis opdoen op het gebied van verbouwen? Dan is deze cursus iets voor jou! Je leert o.a.: werken met verschillende boormachines in zowel hout als beton. Elektra aansluiten en meer informatie over de aanvoer en afvoer hiervan, hout haaks en recht doorzagen, laatste ontwikkelingen in het plamuren van gaten, schuren, ontvetten, primeren en meer!

Ben jij erbij?

Geef je op door een mail te sturen naar opleidingen@groenehartservice.nl of bel naar je vestiging.

Heb je andere opleidingswensen? Mail je ideeën dan naar opleidingen@groenehartservice.nl, dan kijken wij voor jou naar de mogelijkheden.