Bent u op zoek naar flexibel personeel?

BOUW – GROEN – GWW – LOGISTIEK – RECYCLING – METAAL – PRODUCTIE 

Groene Hart Service heeft altijd 600 medewerkers flexibel aan het werk. Ons flexpersoneel is werkzaam in uiteenlopende branches en beroepen zoals de bouwsector, de groen- en infra sector, maar ook in de logistiek, transport en recyclingsector. Vanwege deze diversiteit hebben we een grote pool medewerkers die op verschillende werkplekken in te zetten zijn.

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat wij loyaal personeel aan onze organisatie kunnen binden. Daarnaast bieden wij onze medewerkers gratis cursussen en verschillende doorgroeimogelijkheden.

Met onze vijf Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Nieuwegein, Reeuwijk, Apeldoorn en Rosmalen en ons wervingskantoor in Polen zijn wij de organisatie die snel, landelijk personeel kan leveren. Ook op korte termijn kunnen wij vaak een oplossing bieden. Naast het uitzenden van personeel bemiddelen we ook personeel dat direct bij u in dienst kan komen.

Vraag direct personeel aan!

 

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek? Of heeft u een concrete personeelsbehoefte? Laat ons weten via onderstaand formulier! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook de dichtstbijzijnde vestiging bellen.

 

Interesse in vrijblijvend contact

 Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste vakkrachten. Misschien hebben wij de juiste persoon al in ons personeelsbestand staan. We kunnen natuurlijk alleen ook helpen bij de werving & selectie. Vul het formulier vrijblijvend in en ik, Sifra Niemeijer, neem contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.