Onze medewerkers

Binnen Groene Hart Service krijg je waardering voor je werk. Wij zien doorgroeimogelijkheden en bieden cursussen & opleidingen om jou die kans te geven. Groene Hart Service is betrokken bij haar personeel, is een betrouwbare werkgever en stimuleert je om verder te komen. Als je dit van ons niet wilt aannemen, dan laten wij graag onze medewerkers het woord doen. Bekijk de video’s, waarin onze medewerkers hun verhaal doen!

 

Medewerkers aan het woord

 

Remco Kers

“Ik ben heel erg positief over Groene Hart Service. Er wordt goed naar je geluisterd, ze helpen je om goed aan je nieuwe baan te kunnen beginnen en komen regelmatig langs voor een update. Dat is heel fijn!”
Lees het hele interview met Remco

John de Rijk

“Een top bedrijf, 100%. Ik werk nu bijna zes jaar bij jullie en het bevalt me heel goed! Ik heb altijd gezegd, tot aan mijn pensioen blijf ik bij Groene Hart Service Nieuwegein daarna zien we wel verder.”

 

Erich Lancee

Éen van onze trouwe medewerkers zette zijn gevoel over het werken voor Groene Hart Service op papier. In dichtvorm. Lees het hier!

Thijs van de Ree

“Ik ben uitgezonden naar een mooie firma met een fijne sfeer, die voor een prettige werkervaring heeft gezorgd. Een hoop geleerd en ook veel kansen gekregen om nieuwe handigheidjes te leren. Dank jullie wel voor de plaatsing hierbij en zeker een aanrader voor anderen. Buiten dat ben ik ook erg positief over Groene Hart Service. De persoonsgerichte insteek heeft op mij een goede indruk gemaakt. Vanaf het eerste contact had ik het idee dat jullie erg begaan waren met mij en vervolgens, dankzij de opvolging, bleef dat idee ook zo. Op het werk ook van verschillende collega’s gehoord dat zij al eerder positieve ervaringen hebben gehad met GHS.”

 

Jeroen van den Hengel

“Ik vind het een goede werkgever, heb het erg naar m’n zin!”

 

Jermaine van Luijn

“Ik voel me welkom en kan met al mijn vragen bij Groene Hart Service terecht. Er wordt geluisterd naar mijn wensen en ik voel mij gezien als een volwaardig collega. Op de werkvloer heb ik al veel geleerd. Ik ben een keer met een hovenier op stap geweest. Hij vertelde mij over de verschillende plantensoorten die er zijn. In de bouw heb ik geleerd hoe ik tekeningen kan lezen, nu kan ik de timmermannen goed assisteren. Het cursusaanbod bij Groene Hart Service is breed. Ik heb onder andere de cursus asbestherkenning, fysieke belasting en motorkettingzagen gedaan. De cursus motorkettingzagen vond ik het leukst, Op het gebied van veiligheid heb ik veel geleerd! De komende jaren wil ik bij Groene Hart Service blijven werken.”

 

 

Bert van der Elst – Werken in de groenvoorziening

 

Tarik is bouwvakhulp bij Bouwbedrijf van Dillen

 

Piotr en Gilbert werken bij Frimex in de metaalindustrie

 

Jeffrey is chauffeur bij Renewi

 

Adriaan van Duin is bosbouw medewerker bij Krinkels

Bekijk alle video’s op Youtube