John

Mijn verhaal

Mijn naam is John en dit is mijn verhaal. Vroeger werkte ik als ambtenaar, maar ik verloor mijn baan. Ik was zoekende wat ik zou gaan doen. Ik ontving een uitnodiging van de gemeente voor een speeddate event. Ik dacht dat het een echte speeddate zou zijn, dus ik weigerde de uitnodiging omdat ik gelukkig getrouwd was. Pas later besefte ik dat het een speeddate was die werkgevers zou koppelen aan mensen die op zoek zijn naar een baan. Maar toen was het event al geweest.


Ik ging zelf op zoek naar een baan en kwam bij Groene Hart Service terecht. Ik draag GHS diep in mijn hart, omdat zij mij hebben geholpen tijdens één van de moeilijkste momenten in mijn leven.

Op een dag sprak Timo, eigenaar van GHS, mij aan of alles wel goed met mij ging omdat ik niet zo vrolijk was als altijd. Blijkbaar was het zichtbaar dat ik in een mindere fase van mijn leven zat. Toen hij mij dit vroeg, brak ik en kwam alles eruit. Ik vertelde dat ik in de schulden zat en dat ik zou worden meegenomen om uiteindelijk in de cel te belanden aangezien ik mijn schulden niet kon betalen. Timo gaf aan mij te willen helpen. Toen ik dat hoorde, heb ik buiten een potje staan huilen van geluk. Ik was zo ontzettend dankbaar dat er iemand was die mij wilde helpen naar een betere toekomst.

Tijdens de 12,5 jaar die ik al voor GHS werk, heb ik verschillende soorten werk gedaan, zoals de groenvoorziening en belader in de recyclingbranche. Ik ben altijd aanwezig en zet mij voor honderd procent in. Wanneer ik als belader in Nieuwegein aan het werk was, toeterde ik iedere ochtend naar het personeel van GHS. Iedere dag, op hetzelfde tijdstip. Ik voel mij onderdeel van GHS. Ik voel écht dat ik erbij hoor.

Sinds september ben ik met pensioen maar alsnog heb ik ervoor gekozen om drie dagen in de week voor GHS te blijven werken omdat ik nog geen afscheid kan nemen. Hoe je bij dit uitzendbureau behandeld wordt, is bijzonder. De medewerkers van GHS zijn gezellig, ik kan met ze lachen en je merkt echt dat je gewaardeerd wordt. Nog iedere dag ben ik dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb.