Benieuwd hoe het solliciteren gaat?

Bekijk de video!

Thom is onze collega in Amsterdam. Hij legt graag stap voor stap uit hoe het solliciteren bij GHS in z'n werk gaat. 

Heb je vragen, stel ze ons dan gerust door te bellen, via social media of door een mailtje te sturen.

Sollicitatieprocedure

We leggen het stap voor stap aan je uit

Leuk dat je wilt solliciteren bij Groene Hart Service! We zullen je uitleggen hoe dit precies in z'n werk gaat, zodat jij weet van je van ons kunt verwachten.

 • Zo werkt solliciteren bij ons

  Leuk dat je wilt solliciteren bij Groene Hart Service! We zullen je uitleggen hoe dit precies in z'n werk gaat, zodat jij weet van je van ons kunt verwachten.

 • 1 - Sollicitatie

  Heb je een leuke vacature gevonden? Vul dan het sollicitatieformulier in. Staat jouw droombaan er niet tussen? Een open sollicitatie doen mag ook! Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

 • 2 - Intakegesprek

  Jouw eerste contact met ons is het intakegesprek met onze intercedent op de vestiging in jouw regio. Als je nog niet op een specifieke functie hebt gesolliciteerd kijken we samen welke opdrachtgevers het beste met jou matchen. We bespreken je wensen en ervaringen en op basis daarvan bepalen we waar en wanneer je aan het werk gaat. Ook bespreken we de mogelijkheden van cursussen en opleidingen om je verder te ontwikkelen.

 • 3 - Tweede gesprek

  Hebben we een passende werkplek voor je gevonden? Tijdens het tweede gesprek ga jij naar de opdrachtgever toe waar je aan het werk gaat. Zij maken graag even kennis met je en bespreken hun verwachtingen met jou. Is er een klik? Dan spreek je af wanneer je aan het werk gaat! Vind je het spannend of wil je dit gesprek graag samen met ons voorbereiden? Wij helpen je hier graag bij.

 • 4 - Start met je nieuwe baan

  Van harte welkom bij Groene Hart Service, je mag aan de slag! Veel plezier bij je eerste werkdag!

  Wanneer je in dienst komt bij Groene Hart Service doorloop je het Fasensysteem van de NBBU. Lees meer over het fasensysteem.

 • 5 - Ontwikkeling

  Je hebt op een aantal vaste momenten evaluatie- en functioneringsgesprekken met onze intercedent. Deze vaste momenten zijn gekoppeld aan de uitzendfase waar je in zit. Tijdens deze gesprekken komt het onderwerp Ontwikkeling aan bod. Wij stimuleren je graag om je te ontwikkelen en door te groeien. We bieden je cursussen, interne opleidingstrajecten en BBL trajecten of bijvoorbeeld de mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs te halen. Heb je zelf een bepaalde opleidingswens? Bespreek dit dan met jouw intercedent, ook buiten de vaste evaluatiegesprekken!