Vragen over CAO en arbeidsvoorwaarden?

Inlenersbeloning

Bij het bepalen van het salaris van onze medewerkers volgen wij de inlenersbeloning, dit zijn wij ook verplicht volgens de NBBU (de brancheorganisatie waar wij bij aangesloten zijn). Zo ben je er zeker van dat jij op dezelfde manier verloond wordt als de collega's die rechtstreeks bij de werkgever in dienst zijn. Wel zo eerlijk.

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris dat je wekelijks van ons ontvangt voor je gewerkte uren, hebben wij ook een aantal goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Iedere medewerker van Groene Hart Service heeft hier recht op.

Heb je vragen over de CAO die op jouw functie van toepassing is? De intercedent van de vestiging in jouw regio beantwoordt graag al jouw vragen!

25 vakantiedagen per jaar en Vakantiegeld (8,33% van je bruto loon)
Reiskostenvergoeding, toeslag voor overwerk en onregelmatig werk (conform de CAO van jouw functie)
Breed aanbod aan opleidingen en cursussen
Deelname aan een pensioensregeling
Aanvraagmogelijkheid perspectiefverklaring t.b.v. hypotheekaanvraag
(Financiële) Vertrouwenspersoon en ondersteuning
Korting op je sportschoolabonnement
Kerstborrel inclusief kerstpakket
Eventueel auto of scooter van de zaak
Zomer BBQ of borrel

Sportschoolabonnement

Groene Hart Service hecht veel waarde aan de gezondheid van haar medewerkers. Omdat beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl is willen wij sportende medewerkers graag stimuleren. We bieden daarom in samenwerking met GOVITAL BedrijfsFitnessOnline korting aan op een sportschoolabonnement, coach, trainer of adviseur. Op deze manier kun je voordeliger sporten!

Collectiviteitskorting

Wanneer je bij Groene Hart Service werkt kun je vanaf dag 1 gebruik maken van de collectiviteitskorting op het sporten bij één van de 1200 aangesloten locaties door heel Nederland. De korting geldt wanneer je een nieuw abonnement afsluit maar ook als je al aangesloten bent bij een van deze locaties!

Aanmelden kan via onderstaande knop en daar geef je de code GHSFIT18 en je emailadres op. Hier kun je vervolgens bekijken welk sportscholen er aangesloten zijn en je abonnement afsluiten.

Veel sportplezier!