Meer weten of over opleidingen of cursussen?
Neem gerust contact op met onze opleidingscoördinator.

Overzicht van de eendaagse cursussen

Hieronder vind je een overzicht van de eendaagse cursussen die je kunt volgen. Kies een cursus die past bij jouw functie of kies voor juist iets heel anders als jij je graag wilt laten omscholen.

Heb je vragen over de mogelijkheden of heb je zelf een ander idee voor een cursus? Mail naar opleidingen@groenehartservice.nl of vul het formulier onderaan de pagina in.

Heftruckcursus

Tijdens deze heftruckcursus van één dag doe je zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op. Je leert veilig en beheerst met de heftruck te rijden en houdt rekening met de veiligheid van jezelf maar vooral ook van anderen. Op deze manier kun je veilig maar ook vlot en efficiënt je werk op de heftruck uitvoeren.

De cursus duurt één dag en sluit je af met een officieel examen. Een heftruckcertificaat heeft een geldigheid van 5 jaar.

Veilig werken langs de weg

Werken langs de weg kan risico’s met zich meebrengen. Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan als wegwerkers of juist weggebruikers incorrect of onvoorspelbaar handelen. Kennis en kunde over hoe werkzaamheden in de praktijk veilig uitgevoerd moeten worden is daarom essentieel. 

De cursus duurt één dag en sluit je af met een officieel examen. Een certificaat "Veilig werken langs de weg" heeft een geldigheid van 5 jaar.

Bosmaaier certificaat

De bosmaaier is een onmisbaar hulpmiddel om kleine oppervlakten of randen te maaien. Onzorgvuldig gebruik kan ernstig letsel veroorzaken. Om te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd blijft dienen werknemers regelmatig een bosmaaiercursus te volgen. De cursus duurt één dag en bestaat uit zowel een theorie- als praktijkgedeelte waarin zoveel mogelijk wordt afgestemd op de praktijk.

Een bosmaaier certificaat heeft een adviesgeldigheidsduur van 5 jaar. Dit betekent dat het verstandig is om na 5 jaar je kennis bij te spijkeren, nieuwe regels te leren en te kijken naar je werkhouding.

Overig cursusaanbod

Wanneer je een cursus of opleiding tegenkomt die bij jou past, kun je je inschrijven om hieraan deel te nemen. Cursussen en opleidingen zijn in de meeste gevallen voor medewerkers van GHS kostenloos! Overige curussen waaraan je o.a. aan kunt denken zijn motorkettingzaag, snoeien, plantsoenonderhoud, klussen en nog veel meer!

Meld je aan!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor één van de cursussen. Je mag ook mailen naar opleidingen@groenehartservice.nl of neem contact op met jouw contactpersoon van Groene Hart Service.

Aanmeldformulier opleiding
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.