Meer weten over BBL-trajecten?
Neem gerust contact op met onze opleidingscoördinator.

BBL-traject

Werken en leren bij Groene Hart Service

Groene Hart Service betaalt jouw opleiding en regelt een werkplek, waar je direct aan de slag kunt. We hebben verschillende BBL-trajecten samengesteld met onze opdrachtgevers. Je kunt denken aan leerling timmerman, leerling hovenier, leerling constructiebankwerker, hulpmonteur elektrotechniek en nog veel meer! Bekijk op deze pagina de vacatures of neem contact met ons op over de mogelijkheden.
Voordelen BBL-traject
Werken bij een SBB erkend leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)
Je ontvangt meteen een goed salaris
Je verkrijgt je diploma tijdens het werken. Je hoeft niet voltijd de schoolbanken in
Groene Hart Service betaalt jouw opleiding
Persoonlijke begeleiding door een vast contactpersoon van Groene Hart Service
Wij helpen je bij alles, van je inschrijving bij school tot de benodigde spullen

Praktische informatie

Een BBL-opleiding kun je volgen op niveau 1,2,3 & 4. Bij niveau 1 en 2 leer je de basismethodes, bij niveau 3 ga je je verdiepen in de stof om vervolgens je verder te specialiseren op niveau 4. Als BBL-student werk je 4 dagen in de week bij een erkend leerbedrijf en ga je 1 dag in de week naar school.

Op je werkplek loop je mee met de ervaren mensen in het vak en leer je alles in de praktijk. Bovendien begeleiden wij je en komen we regelmatig bij je langs op je werkplek. Uit ervaring is gebleken dat het slagingspercentage hoger is wanneer het BBL-traject via een uitzendorganisatie loopt. Pak deze kans dus!

Hoe ziet een BBL-traject via Groene Hart Service eruit?

 • Stap 1: Aanmelden via het inschrijfformulier

  Vul het formulier onderaan deze pagina in zodat wij weten dat jij wilt starten met een BBL traject. Wij nemen contact met je op!

 • Stap 2: Kennismakingsgesprek met onze intercedent

  We bespreken de wensen en verwachtingen van beide kanten. We laten je zien welke mogelijkheden er zijn en bij welke bedrijven je aan de slag kunt.

 • Stap 3: Op gesprek bij het leerbedrijf

  Je gaat kennismaken met het leerbedrijf waar je aan de slag gaat. We kunnen dit gesprek samen met jou voorbereiden als je dat prettig vindt.

 • Stap 4: Samen regelen we de administratieve zaken, zoals inschrijven bij de opleiding

  Wij helpen je bij alle dingen die je moet regelen voor je opleiding en leerwerkplek, zoals inschrijving bij de opleiding, eventuele spullen die je nodig hebt en werkkleding.

 • Stap 5: Je eerste werkdag en de start van je opleiding!
  Je kunt starten met je opleiding en gaat aan de slag bij het leerbedrijf! Je gaat 4 dagen werken en 1 dag naar school. Succes! We hebben gedurende je BBL traject regelmatig contact, zodat we weten dat je op de juiste plek zit.

Meld je aan

Vul onderstaand formulier in om aan te geven dat je interesse hebt in een BBL-traject. Wij nemen contact met je op en zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Aanmeldformulier opleiding
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.