Wat doen wij?

Uitzendbureau Groene Hart Service heeft 25 jaar ervaring in het uitzenden van Nederlands en Pools personeel. We zijn actief in vele vakgebieden, zoals de recycling, groen, bouw, infra, techniek, logistiek en productie. Vanuit Amsterdam, Reeuwijk, Nieuwegein, Apeldoorn, Rosmalen en ons wervingskantoor in Polen, leveren wij landelijk gekwalificeerd en betrouwbaar personeel.

Missie en visie

Onze missie is het overtreffen van de verwachtingen van zowel klanten, medewerkers en onszelf als team. Zodat klanten steeds weer bij ons terugkomen. Medewerkers sturen vaak hun familie en kennissen naar ons door. Daarvan groeien wij als team. Daar doen wij het voor!

Onze kracht zit in het ontwikkelen en opleiden van onze medewerkers. Altijd al één van onze kernwaarden, maar in de toekomst nóg belangrijker. Zo kunnen wij écht waarde toevoegen voor zowel uitzendkrachten als voor klanten. Betrokken zijn, helpen in de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarmee maken wij het verschil in de toekomst.

Werken bij Groene Hart Service

Interne vacatures

Verdeeld over Nederland hebben wij 5 kantoren waar we jouw talent goed kunnen gebruiken! Ben je goed in plannen, klantcontact, marketing, administratie of iets anders dat wij nodig hebben? Je bent van harte welkom om te solliciteren! Je krijgt er ruim 30 collega’s bij, verdeeld over de verschillende vestigingen, waar een laagdrempelige en informele werksfeer hangt.

DNA

Groene Hart Service, de naam van ons bedrijf, wordt vaak afgekort als GHS. We hebben deze afkorting méér betekenis gegeven door het DNA van onze organisatie uit te leggen in de letters GHS.

De G staat voor Groei

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers continu in ontwikkeling blijven en groeien. Zowel op persoonlijk vlak als in hun loopbaan. Medewerkers zijn gemotiveerder en breder inzetbaar als ze kansen krijgen om te groeien.

De H staat voor Hart

Drijfveer van onze organisatie en het management is het hart voor mensen. Met mensen samenwerken en ze verder helpen in hun ontwikkeling geeft ons energie. Als iemand zonder kansen op de arbeidsmarkt met een beetje hulp een rijbewijs haalt en een stabiele baan vindt, daar doen wij het voor.

De S staat voor Samen

Ondanks dat onze organisatie verspreid is over meerdere vestigingen in Nederland, doen wij ons werk samen. We vinden het belangrijk elkaar te helpen, samen tot een oplossing te komen en zo de best mogelijke service aan medewerkers en klanten te kunnen bieden.

Historie

Groene Hart Service bestaat ruim 25 jaar, ontstaan in 1996. Van een éénpitter tot een landelijk opererend uitzendbureau met vijf Nederlandse vestigingen en een Pools wervingskantoor. Onze oorsprong ligt in de aannemerij, sloop- en afvalrecycling. Ons eerste kantoor kwam in 1997 in Gouda, later verhuisd naar Gouderak. Vandaar de naam Groene Hart Service, midden in het Groene Hart. Naast het werven van personeel voor de bouw- en recycling sector werden we ook steeds groter in het werven van groen personeel, maar ook de logistiek, infra, productie en metaalsector kwamen daarbij. Zo groeiden we in Nederland flink met verschillende vestigingen. Eerst in Apeldoorn, daarna in Nieuwegein, een verhuizing van Gouderak naar Reeuwijk en een kantoor in Amsterdam. In 2004 werd ons Poolse wervingskantoor opgericht, omdat sommige functies in de recycling niet meer ingevuld konden worden. Ook in Nederland groeiden we door, in 2020 werd onze jongste vestiging in Rosmalen geopend.

Teams

 • Team Reeuwijk

  In Reeuwijk zijn vier heel veelzijdige intercedenten actief, die zowel de planning, intakegesprekken en werving van medewerkers doen. Vestiging Reeuwijk is onze eerste vestiging, begonnen in Gouderak. Ze bedienen zo’n 40 klanten in sectoren als de productie, bouw, logistiek en zijn gespecialiseerd in de sector groenvoorziening. Dankzij hun tientallen jaren bestaansrecht hebben zij een groot netwerk van flexwerkers opgebouwd en plukken hier dagelijks hun vruchten van.

 • Team Apeldoorn

  De tweede vestiging die werd opgericht is de vestiging in Apeldoorn. Een team van drie intercedenten is vooral actief in de groensector. Vanwege de ligging op de Veluwe hebben zij meerdere specialisten in het bos- en natuurbeheer aan het werk. Daarnaast zijn ze bezig hun werkzaamheden in andere sectoren uit te bouwen, waaronder recycling, bouw en logistiek.

 • Team Nieuwegein

  Team Nieuwegein was de derde vestiging van GHS en is op dit moment een jong team bestaande uit vier intercedenten, waaronder twee intercedenten in opleiding die de HBO HRM opleiding in deeltijd bij ons volgen. Dit team is actief in vele sectoren waaronder de bouw, groen, logistiek, recycling en productie. Ook staan zij erom bekend actief medewerkers om te scholen, bijv. van belader tot chauffeur.

 • Team Polen

  Het Poolse team is ontstaan in 2013. Eerst verspreid over meerdere vestigingen, daarna gecentraliseerd in Nieuwegein. Dit team zendt Poolstalige medewerkers landelijk uit. Ze opereren in een nichemarkt in het leveren van sorteerploegen in de recycling, maar zijn ook actief in een aantal andere sectoren. Het team is verdeeld over twee kantoren, waarvan twee collega’s op het wervingskantoor in Polen. Alle overige werkzaamheden waaronder de planning en verloning, wordt vanuit Nederland gedaan door vijf collega’s. Het grootste gedeelte van ons team spreekt zowel de Poolse als de Nederlandse taal. Zo heeft u altijd contact met iemand die de Nederlandse taal beheerst.

 • Team Amsterdam

  Het kantoor in Amsterdam is opgericht in januari 2017. Hier werken twee Amsterdamse intercedenten die hun stad en regio goed kennen. Het team is actief in de bouw, recycling, groen en productie. Ze staan erom bekend een pool van medewerkers te hebben die allround inzetbaar zijn, waardoor ze snel kunnen schakelen tussen de verschillende branches waarin ze actief zijn.

 • Team Rosmalen

  De jongste vestiging van Groene Hart Service bevindt zich in Rosmalen, opgericht in september 2020. Hier zijn drie enthousiaste intercedenten actief in het opzetten van een goedlopende vestiging. Vanuit hun ervaring elders in de organisatie zetten zij nu Groene Hart Service in Noord-Brabant op de kaart. Doelstelling van deze vestiging is om meer banen te bieden aan vrouwen en grotere diversiteit van functies en sectoren te bieden. Zo staat de teller op het moment op 50 % vrouw / 50 % man en meer dan 20 verschillende soorten functies.

 • Team Oekraïne
  Ons team Russisch sprekende recruiters bestaat uit Tetiana, Nadia, Barbara en Svetlana. Landelijk helpen zij Oekraïense vluchtelingen aan werk in verschillende functies in het groen, de recycling en productie, met als resultaat een stabiele pool van zo'n 100 Oekraïense medewerkers.