Wat doen wij?

Uitzendbureau Groene Hart Service heeft 25 jaar ervaring in het uitzenden van Nederlands en Pools personeel. We zijn actief in vele vakgebieden, zoals de recycling, groen, bouw, infra, techniek, logistiek en productie. Vanuit Amsterdam, Reeuwijk, Nieuwegein, Apeldoorn, Rosmalen en ons wervingskantoor in Polen, leveren wij landelijk gekwalificeerd en betrouwbaar personeel.

Missie en visie

Onze missie is het overtreffen van de verwachtingen van zowel klanten, medewerkers en onszelf als team. Zodat klanten steeds weer bij ons terugkomen. Medewerkers sturen vaak hun familie en kennissen naar ons door. Daarvan groeien wij als team. Daar doen wij het voor!

Onze kracht zit in het ontwikkelen en opleiden van onze medewerkers. Altijd al één van onze kernwaarden, maar in de toekomst nóg belangrijker. Zo kunnen wij écht waarde toevoegen voor zowel uitzendkrachten als voor klanten. Betrokken zijn, helpen in de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarmee maken wij het verschil in de toekomst.

Werken bij Groene Hart Service

Interne vacatures

Verdeeld over Nederland hebben wij 5 kantoren waar we jouw talent goed kunnen gebruiken! Ben je goed in plannen, klantcontact, marketing, administratie of iets anders dat wij nodig hebben? Je bent van harte welkom om te solliciteren! Je krijgt er ruim 30 collega’s bij, verdeeld over de verschillende vestigingen, waar een laagdrempelige en informele werksfeer hangt.

DNA

Groene Hart Service, de naam van ons bedrijf, wordt vaak afgekort als GHS. We hebben deze afkorting méér betekenis gegeven door het DNA van onze organisatie uit te leggen in de letters GHS.

De G staat voor Groei

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers continu in ontwikkeling blijven en groeien. Zowel op persoonlijk vlak als in hun loopbaan. Medewerkers zijn gemotiveerder en breder inzetbaar als ze kansen krijgen om te groeien.

De H staat voor Hart

Drijfveer van onze organisatie en het management is het hart voor mensen. Met mensen samenwerken en ze verder helpen in hun ontwikkeling geeft ons energie. Als iemand zonder kansen op de arbeidsmarkt met een beetje hulp een rijbewijs haalt en een stabiele baan vindt, daar doen wij het voor.

De S staat voor Samen

Ondanks dat onze organisatie verspreid is over meerdere vestigingen in Nederland, doen wij ons werk samen. We vinden het belangrijk elkaar te helpen, samen tot een oplossing te komen en zo de best mogelijke service aan medewerkers en klanten te kunnen bieden.

Historie

Groene Hart Service bestaat ruim 25 jaar, ontstaan in 1996. Van een éénpitter tot een landelijk opererend uitzendbureau met vijf Nederlandse vestigingen en een Pools wervingskantoor. Onze oorsprong ligt in de aannemerij, sloop- en afvalrecycling. Ons eerste kantoor kwam in 1997 in Gouda, later verhuisd naar Gouderak. Vandaar de naam Groene Hart Service, midden in het Groene Hart. Naast het werven van personeel voor de bouw- en recycling sector werden we ook steeds groter in het werven van groen personeel, maar ook de logistiek, infra, productie en metaalsector kwamen daarbij. Zo groeiden we in Nederland flink met verschillende vestigingen. Eerst in Apeldoorn, daarna in Nieuwegein, een verhuizing van Gouderak naar Reeuwijk en een kantoor in Amsterdam. In 2004 werd ons Poolse wervingskantoor opgericht, omdat sommige functies in de recycling niet meer ingevuld konden worden. Ook in Nederland groeiden we door, in 2020 werd onze jongste vestiging in Rosmalen geopend.

Teams

 • Team Amsterdam

  Het kantoor in Amsterdam is opgericht in januari 2017. Hier werken drie intercedenten die de stad en de regio goed kennen. Het team is actief in de bouw, recycling, groen en productie. Ze beschikken over een grote groep medewerkers die allround inzetbaar zijn. Zij kunnen daardoor snel schakelen tussen de verschillende branches waarin ze actief zijn.

 • Team Apeldoorn

  De tweede vestiging die werd opgericht is de vestiging in Apeldoorn. Het Apeldoornse team bestaat uit vier intercedenten. Twee daarvan spreken naast Nederlands ook Russisch. Vanuit deze unieke samenstelling kunnen wij uitstekende ondersteuning bieden aan onze opdrachtgevers. Inmiddels bestaat de helft van het personeelsbestand uit Oekraïens personeel.

 • Team Nieuwegein

  Onze vestiging Nieuwegein ligt zeer centraal in het land waar vandaan wij de grootste diversiteit van klanten bedienen. Drie intercedenten zijn dagelijks bezig met het bemiddelen van personeel in de recycling, bouw, groen, logistiek en productie. Het team biedt actief opleidingstrajecten aan bijv. van belader tot chauffeur.

 • Team Reeuwijk

  In Reeuwijk zijn vier heel veelzijdige intercedenten actief, die zowel de planning, intakegesprekken en werving van medewerkers doen. Vestiging Reeuwijk is onze eerste vestiging, begonnen in Gouderak. Ze bedienen zo’n 40 klanten in sectoren als de productie, bouw, logistiek en zijn gespecialiseerd in de sector groenvoorziening. Dankzij hun tientallen jaren bestaansrecht hebben zij een groot netwerk van flexwerkers opgebouwd en plukken hier dagelijks hun vruchten van.

 • Team Rosmalen

  De jongste vestiging van Groene Hart Service bevindt zich in Rosmalen. Het kantoor ligt vlakbij 's Hertogenbosch en is opgericht in september 2020. De doelstelling van deze vestiging is om meer banen te bieden aan vrouwen en meer diversiteit in functies en sectoren te bieden.

 • Team Polen

  In 2013 zijn de collega's vanuit de vestiging in Nieuwegein, als één team sterk, gaan werken. Voorheen werkte het Poolse team decentraal verspreid over meerdere vestigingen. Dit team is landelijk actief en bedient opdrachtgevers van Poolstalige medewerkers. Zij opereren in een nichemarkt in het leveren van sorteerploegen in de recycling. Daarnaast zijn zij ook actief in de groen- en productiesectoren.

  Naast het team in Nederland opereren wij ook in Polen vanuit ons wervingskantoor in Ząbkowice. Het gehele team spreekt zowel Pools als Nederlands. Zo heeft u altijd contact met iemand die de Nederlandse taal beheerst.

 • Team Oekraïne

  In juni 2022 zijn wij begonnen met het tewerkstellen van Oekraïense vluchtelingen. Opgeleid vanuit ons hoofdkantoor in Reeuwijk trappen wij het jaar 2024 af met een Russisch-Nederlands sprekende intercedent op iedere vestiging.

  Vanuit onze vestigingen bemiddelen wij landelijk tussen opdrachtgevers en Oekraïense vluchtelingen. Met kantoren en tolken dichtbij aanwezig bieden wij de juiste ondersteuning in taal en het vertalen van werkinstructies.