Onze vakgebieden

Met 25 jaar ervaring kunnen wij wel zeggen dat we veel kennis van de verschillende vakgebieden hebben. En dat werkt vóór u. Klanten profiteren van die kennis, wij weten immers wat de verschillende functies inhouden en aan welke eisen iemand moet voldoen. We leggen u graag uit hoe we u van dienst kunnen zijn in uw vakgebied!

Groen

In het grijs- en groenonderhoud en aan verschillende hoveniersbedrijven leveren wij het hele seizoen specialisten maar ook complete groenploegen. Dat kan zijn een medewerker groenvoorziening, (assistent) hovenier, maaimachinist of (meewerkend) voorman. Bovendien stimuleren we ons personeel zich door te ontwikkelen, bijvoorbeeld middels een opleidingstraject volwaardig hovenier te worden. Bent u actief in het groot groenonderhoud? Wij stellen complete Nederlands, Pools of Oekraïens sprekende groenploegen voor u samen, eventueel met Nederlands sprekende voorman. Onze groenploegen bestaan uit 3 tot 6 personen en nemen indien gewenst hun eigen pick-up met handgereedschappen mee. Zo bent u ontzorgd!

Bouw & infra

Onze oorsprong ligt in het uitzenden van personeel in de bouw en sloop sector, waar we tot op de dag van vandaag nog steeds actief in zijn. We leveren bouwopruimers, slopers, timmerlieden, machinisten, grondwerkers, stratenmakers en waar de markt om vraagt. In dit vakgebied staat veilig werken voorop. We bieden onze medewerkers daarom standaard de VCA Basis cursus aan, evenals Veilig werken langs de weg, asbestherkenning en andere vakcursussen in de bouw & infra. In dit vakgebied helpen wij regelmatig bedrijven in het omscholen van opruimers tot vakman.

Techniek

In de techniek werken we met Nederlandstalige en anderstalige vaklieden om de vraag naar technische mannen en vrouwen in te vullen. Om nog verder mee te denken hebben we verschillende opleidingstrajecten met klanten opgezet in de techniek. Denk aan functies zoals hulpmonteurs, installatiemedewerkers, lassers en allround metaalbewerkers. Wanneer u projecten verspreid door Nederland heeft in de buitendienst dan bieden wij de mogelijkheid om een bedrijfsauto in te zetten.

Productie

Productiewerk binnen Groene Hart Service is zeer divers dankzij de verschillende soorten klanten. Klanten actief in de productie van hout, meubelen, bouwmaterialen of levensmiddelen. Wij leveren u de best passende productiemedewerker! Ook onze Poolse en Oekraïense medewerkers werken regelmatig in de productiesector. Kenmerkend in dit vakgebied is dat medewerkers flexibel zijn in uren, werktijden en dagen. Ook voor specialistische of leidinggevende functies in het productiewerk voorzien wij in opleidingsmogelijkheden.

Logistiek & transport

In de logistiek en transport sector kunnen wij functies invullen zoals heftruckchauffeur, orderpicker, expeditiemedewerker en CE-chauffeur. We leiden onze medewerkers op, zodat ze breder inzetbaar zijn. Dit doen we door ze bijvoorbeeld een heftruckcertificaat of opleidingstraject te bieden tot CE-chauffeur.

Recycling
Bent u op zoek naar sorteerders, beladers, machinisten of heeft u andere openstaande functies? Wij leveren u snel en flexibel personeel!

Afvalverwerking

In de afvalverwerking stellen we anderstalige sorteerploegen incl. een Engels sprekende voorman samen. Zij werken veelal in ploegendiensten en houden uw sorteerlijn 24/7 draaiend. Maar ook voor terreinmedewerkers, acceptanten, kraan- en shovelmachinisten en operators bent u bij ons aan het juiste adres. Onze planners zijn 7 dagen per week bereikbaar, om ook op het laatste moment vaak nog een oplossing voor u te kunnen bieden.

Afvalinzameling

Groene Hart Service levert beladers en chauffeurs om huishoudelijk- en bedrijfsafval in te kunnen zamelen. Wij investeren daarnaast in onze medewerkers door bijvoorbeeld beladers middels een opleidingstraject het CE-rijbewijs te laten behalen en zo door te groeien tot chauffeur.

Vacature aanmelden

Heeft u op dit moment een vacature die u wilt aanmelden of wilt u contact? Via dit formulier kunt u uw personeelswensen aan ons doorgeven. Wij nemen vervolgens contact met u op om hier verder op in te gaan. 

Aanmelden vacature
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.