Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie over het inhuren van flexibel personeel voor piekperioden of langere tijd? Neem contact met mij op!
Sifra Niemeijer
Sifra Niemeijer Commercieel Directeur

Invulling van uw vacatures met uitzendkrachten

Met flexibel personeel bent u als bedrijf in staat mee te bewegen met de markt en snel op en af te schalen met uw personeelsbestand. Zo loopt u géén risico, betaalt u op uurbasis en bent u geen tijd kwijt aan de zoektocht naar personeel. Wij beschikken over een grote pool van ca. 600 medewerkers die continu wordt aangevuld. Onze medewerkers zijn flexibel in te zetten in diverse functies en op verschillende werklocaties.

Wilt u ook in uw organisatie uitzendkrachten inzetten? Zowel die ene specialist als een hele ploeg kunt u hieronder aanvragen.

Stappenplan Zo gaan wij te werk
 • 1. In kaart brengen personeelsbehoefte
  Samen brengen wij uw personeelsbehoefte in kaart. Voor welke functie(s) heeft u iemand nodig en voor welke termijn?
 • 2. Kennismaken met uw bedrijf en type werk
  Wij komen graag kennismaken met uw bedrijf en het soort werk dat de uitzendkracht moet gaan doen. Op die manier kunnen wij makkelijker een match maken en een kandidaat de juiste verwachtingen scheppen over het werk dat die personeel gaat doen.
 • 3. Matchen vanuit huidige pool of werven nieuwe kandidaat
  We zoeken in onze huidige pool of we een kandidaat hebben die matcht met uw wensen. Zo niet, dan starten wij de werving voor een nieuwe kandidaat en voeren wij de intakegesprekken.
 • 4. Voorstellen kandidaat bij u
  Hebben we de juiste kandidaat gevonden? Dan stellen we deze middels een CV voor bij u, zodat u kunt bepalen of u persoonlijk kennis wilt maken met de kandidaat.
 • 5. Werkinstructie en aan de slag!
  Is er een match? Dan kan de kandidaat bij u aan de slag! Wij geven de kandidaat de werkinstructies voordat hij gaat starten.

Kunnen wij u helpen met het vinden van flexibel personeel?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.
Aanmelden vacature
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.