Snel personeel nodig?
Wilt u meer informatie over het inhuren Oekraïense werknemers? Bel mij gerust of stuur een e-mail of whatsapp, zodat ik uw vragen kan beantwoorden.
Sifra Niemeijer
Sifra Niemeijer Commercieel Directeur

Personeel uit Oekraïne nodig?

Uw personeelskrapte invullen met Oekraïense arbeidsmigranten

Het hart voor mensen, dat al meer dan 25 jaar de basis is van alle werkzaamheden van uitzendbureau Groene Hart Service, heeft ons ertoe gezet om geschikte werkplekken te zoeken voor vluchtelingen uit Oekraïne. Bovendien bieden de Oekraïense vluchtelingen die momenteel in Nederland verblijven lucht voor veel bedrijven in deze krappe arbeidsmarkt.

Landelijke dekking, dichtbij aanwezig

Vanuit Reeuwijk, Amsterdam, Apeldoorn, Nieuwegein en Rosmalen werven en plaatsen onze Nederlands-Russisch sprekende recruiters de Oekraïense medewerkers landelijk bij vele klanten. Vaak inclusief een bedrijfsauto en/of noodzakelijk gereedschap. Een grote groep Oekraïense arbeidskrachten staat te springen om zich nuttig te maken! 

Wij merken dat de Oekraïense uitzendkrachten erg leergierig betrokken zijn bij de Nederlandse maatschappij. Zij willen vaak de Nederlandse taal leren en wij bieden om die reden taalcursussen aan. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Hanna en Oleksi.

Heeft u net als wij hart voor deze mensen en wilt u uw steentje bijdragen aan het bieden van een toekomst? Onze Oekraïense medewerkers gaan graag bij u aan de slag!

Wat kunt u verwachten wanneer u Oekraïens personeel inleent?
Directe beschikbaarheid!
Reeds werkzaam en betrouwbaar personeel
Dankbaar personeel dat graag iets om handen wil hebben
Erg leergierig en betrokken bij Nederlandse maatschappij.
Met juiste begeleiding, want we hebben tolken en spreken met medewerkers in eigen taal. Taalbarrière is geen probleem.
Wist u dat..

..bij sommige gemeenten Oekraïens personeel onder uw SROI verplichting valt?
..een van onze recruiters beëdigd Russisch vertaler is waardoor uw documenten, contracten en uw bedrijfseigen werkinstructies tot in de puntjes in orde zijn?

Waarom kiezen voor Groene Hart Service?

  • 1) 30 jaar ervaring

    Al bijna 30 jaar zijn wij de juiste partner waar u met vertrouwen uw personeelsvraag kunt neerleggen. Wij belonen onze medewerkers volgens de inlenersbeloning. Dit betekent dat wij op vele vlakken gelijk belonen aan het personeel dat rechtstreeks in dienst is bij de klant. Op basis van de inlenersbeloning maken wij een uurtarief op waardoor u weet waar u precies voor betaalt wanneer u iemand bij ons inleent.

  • 2) Persoonlijke aanpak

    Persoonlijkheid in ons werk is iets wat bij ons centraal staat, we werken met ons hart. We zetten graag nét dat stapje extra voor onze medewerkers en klanten. De informele sfeer, even binnenlopen voor een kopje koffie, één op één advies vanuit onze vakkennis, dát tekent ons als organisatie. We denken dan ook graag mee wanneer u met een personeelsprobleem zit of lastminute iemand nodig heeft. De telefoon wordt altijd opgenomen, ook buiten werktijd.

  • 3) Landelijke dekking, dichtbij aanwezig

    Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Reeuwijk, Nieuwegein, Apeldoorn en Rosmalen leveren wij landelijk gekwalificeerd en betrouwbaar personeel. Vanwege onze diversiteit in sectoren en functies hebben we altijd een pool van 600 medewerkers aan het werk, die op verschillende werkplekken in te zetten zijn. Ons eigen wagenpark maakt het mogelijk dat werknemers flexibel zijn en op verschillende locaties ingezet kunnen worden.

Wij nemen u het werk uit handen

Ons Nederlands-Russisch sprekend team gaat aan de slag met uw vacature!

U heeft een openstaande vacature, of misschien wilt u personeel inhuren voor seizoenswerk of een piekperiode. Heeft u 1 medewerker nodig of zijn het er 50? Wij nemen de zoektocht naar de juiste kandidaat of kandidaten voor u uit handen.

Wij maken eerst graag kennis met uw bedrijf, de werkcultuur en uw wensen. Zo weten wij zeker dat we u een perfecte kandidaat kunnen aanbieden. Wij ontzorgen u zodat u gewoon dóór kunt met uw bedrijf.

Direct Oekraïense kandidaten beschikbaar!

Meld uw vacature gemakkelijk aan

Wilt u meteen uw vacature bij ons aanmelden? Dat kan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om verder in te gaan op uw wensen en personeelsbehoefte.
Aanmelden vacature
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.