Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie over het inhuren anderstalig personeel? Neem contact met mij op!
Sifra Niemeijer
Sifra Niemeijer Commercieel Directeur

Pools personeel

Onze Poolstalige arbeidskrachten zijn veelal werkzaam in de recycling, groen en productie sector. Vanuit meerdere vestigingen in Nederland en ons wervingskantoor in Polen werven en plaatsen wij landelijk personeel. Vrijwel al het Poolstalige personeel wordt vanuit ons gehuisvest en verzekerd in Nederland.

Recycling


Met een focus op de recyclingsector leveren wij sorteerders, beladers, terreinmedewerkers, operators, voormannen aan de sorteerlijn en andere vakmannen. De grootste groep medewerkers is aan het werk als sorteerder aan de sorteerlijn. De sorteerploegen zijn samengesteld met ervaren voormannen aan de sorteerlijn, die tientallen jaren ervaring en operatorkennis hebben. De sorteermedewerkers zijn gewend aan het werken met afval en grondstoffen, wat zorgt voor een laag verloop onder ons personeel. In totaliteit leveren wij aan verschillende opdrachtgevers op circa 25 locaties in Nederland personeel in de recycling.

Groen


In het seizoen werken vele Poolstalige ploegen in de groenvoorziening. Wij stellen complete groenploegen voor u samen inclusief voorman. Onze groenploegen bestaan uit 3 tot 6 personen en nemen indien gewenst hun eigen pick-up met handgereedschappen mee. Zo bent u ontzorgd!

Productie


Jaarrond bieden we gemotiveerde Poolstalige krachten aan bij productiebedrijven. Vaak werkzaam in uiteenlopende functies zoals productiemedewerker, orderpicker, inpakker of heftruckchauffeur. Op zowel de kleinere als de grotere productielocaties is ons personeel aan het werk.
Planners op kantoor zijn deels afkomstig uit de recyclingsector. We spreken de taal en kunnen actief meedenken over het sorteerproces en continue verbeteren van de business
Het eigen wagenpark en de eigen huisvesting voor arbeidsmigranten garandeert flexibiliteit in handelen, een proces van snel schakelen en een hoger opkomstpercentage van personeel
Dankzij de vijf kantoren in Nederland en spreiding van huisvestinglocaties bieden wij landelijke dekking
Planners zijn 24/7 bereikbaar en schakelen snel

Team Poolse arbeidsmigranten

Dit is ons team Poolse arbeidsmigranten. Vanaf de oorsprong van Groene Hart Service begonnen met 1 medewerker zijn we inmiddels uitgegroeid tot een team van 10 collega’s sterk. Vanuit verschillende locaties in Nederland zijn er dagelijks 300 Poolstalige uitzendkrachten aan het werk. Zowel het wervingskantoor in Polen als het recruitmentteam in Nederland is dagelijks bezig met het werven en selecteren van de juiste kandidaten.


Wanneer u werkt met Poolstalige arbeidskrachten spreken zij vaak alleen hun eigen taal. Onze planners helpen u met de communicatie op de werkvloer en begeleiding. Daarnaast is onze planning 7 dagen per week bereikbaar, om ook op het laatste moment vaak nog een oplossing voor u te kunnen bieden.

Oekraïens personeel

Het hart voor mensen, dat al meer dan 25 jaar de basis is van alle werkzaamheden van uitzendbureau Groene Hart Service, heeft ons ertoe gezet om geschikte werkplekken te zoeken voor vluchtelingen uit Oekraïne. Bovendien bieden de Oekraïense vluchtelingen die momenteel in Nederland verblijven lucht voor veel bedrijven in deze krappe arbeidsmarkt. Vanuit Reeuwijk, Amsterdam, Apeldoorn, Nieuwegein en Rosmalen werven en plaatsen de Russisch sprekende recruiters van Groene Hart Service de medewerkers landelijk bij vele klanten, vaak inclusief een bedrijfsauto en/of noodzakelijk gereedschap.

Een grote groep staat Oekraïense arbeidskrachten te springen om zich nuttig te maken! Heeft u net als wij hart voor deze mensen en wilt u uw steentje bijdragen aan het bieden van een toekomst? Onze Oekraïense medewerkers gaan graag bij u aan de slag!
Medewerkers zijn direct beschikbaar
Productiemedewerkers, inpakkers, sorteerder, bouwvakhulpen en meer
Russisch-, Oekraïens- of soms een beetje Engelssprekend
Ons Nederlands-Russisch sprekende contactpersoon kan bij de opstart aanwezig zijn en helpen bij het vertalen van werkinstructies, zodat de medewerker direct goed kan beginnen

Nederlands-Russisch sprekend team

Dit is ons team Nederlands-Russisch sprekende recruiters: Rens, Tetiana, Tetiana, Nadia en Svetlana. Sinds juni 2022 hebben zij honderden Oekraïense vluchtelingen aan werk geholpen in verschillende functies in het groen, de recycling, productie en meer.

Bent u op zoek naar extra krachten? De functies waar deze medewerkers veelal in werken zijn:

  • Sorteerder
  • Productiemedewerker
  • Inpakker
  • Bouwvakhulp
  • Medewerker groenvoorziening

Kunnen wij uw organisatie helpen met anderstalig personeel?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.
Aanmelden vacature
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.