Bent u op zoek naar personeel?
Mijn naam is Sifra en ik maak graag kennis met u. Bel gerust of stuur een email of whatsapp, zodat ik uw vragen kan beantwoorden.
Sifra Niemeijer
Sifra Niemeijer Commercieel Directeur

Waarom kiest u voor personeel van Groene Hart Service?

 • 1 - Persoonlijke aanpak

  Persoonlijkheid in ons werk is iets wat bij ons centraal staat, we werken met ons hart. We zetten graag nét dat stapje extra voor onze medewerkers en klanten. De informele sfeer, even binnenlopen voor een kopje koffie, één op één advies vanuit onze vakkennis, dát tekent ons als organisatie. We denken dan ook graag mee wanneer u met een personeelsprobleem zit of lastminute iemand nodig heeft. De telefoon wordt altijd opgenomen, ook buiten werktijd.

 • 2 - Landelijke dekking

  Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Reeuwijk, Nieuwegein, Apeldoorn, Rosmalen en ons wervingskantoor in Polen, leveren wij landelijk gekwalificeerd en betrouwbaar personeel. Vanwege onze diversiteit in sectoren en functies hebben we altijd een pool van 600 medewerkers aan het werk, die op verschillende werkplekken in te zetten zijn. Ons eigen wagenpark maakt het mogelijk dat werknemers flexibel zijn en op verschillende locaties ingezet kunnen worden.

 • 3 - Eerlijke prijs

  Wij belonen onze medewerkers volgens de inlenersbeloning. Dit betekent dat wij op vele vlakken gelijk belonen aan het personeel dat rechtstreeks in dienst is bij de klant. Op basis van de inlenersbeloning maken we een uurtarief voor u op, waardoor u weet waar u precies voor betaalt wanneer u iemand bij ons inleent.

 • 4 - Certificeringen

  Groene Hart Service is een betrouwbare en gecertificeerde organisatie; onderdeel van de NBBU CAO voor uitzendorganisaties. We voldoen aan alle gestelde kwaliteitsnormen, zoals VCU-2011/05 en NEN-4400-1. Daarnaast is de huisvesting van Groene Hart Service SNF gecertificeerd en hebben we een certificaat van de NBBU ontvangen voor Duurzame Inzetbaarheid. Op deze manier garanderen wij dat we gekwalificeerd personeel leveren, de beste ondersteuning bieden en onze medewerkers veilig aan het werk zetten.

 • 5 - Opleider

  Vanuit ons DNA zijn wij gedreven om het personeel dat bij u aan het werk gaat te helpen groeien, zodat ze breder inzetbaar zijn. We zijn opleider in de breedste zin van het woord. We gaan samen op zoek naar opleidingstrajecten bij u intern, bieden branche specifieke cursussen aan of zetten samen een BBL traject in gang. Alle opleidingskosten nemen wij voor onze rekening. Daarnaast komt u als leerbedrijf in veel gevallen in aanmerking voor interessante subsidies.

 • 6 - Huisvesting en vervoer arbeidsmigranten

  Groene Hart Service werkt al jaren met Poolse arbeidsmigranten in vele uiteenlopende functies. We hebben een eigen wervingskantoor in Polen, waardoor we gemakkelijk en snel de juiste kandidaten voor u kunnen vinden. We helpen onze medewerkers vervolgens bij het vervoer naar Nederland. Wat gebeurt er vanaf dat moment?

  - Aankomst en instructie op kantoor Groene Hart Service
  - Regelen van fijne woonsituatie (SNF gecertificeerd)
  - Ondersteuning bij aanvraag zorgverzekering en BSN
  - Instructie werkplek en uitgifte PBM's
  - Regelen van woon-werk vervoer

  We huisvesten onze Poolse medewerkers verspreid over het hele land. Dus ook dicht bij uw werklocatie. Bovendien zijn medewerkers flexibel en kunnen zij meeverhuizen met het werk wanneer dit nodig is voor een project. Heeft u meerdere medewerkers aan het werk in een ploeg? Dan plaatsen wij er vaak een bedrijfsauto bij, zodat u er zeker van bent al uw medewerkers dagelijks op hetzelfde moment op het werk aanwezig zijn. Zo bent u ontzorgd!
 • 7 - Oekraïense vluchtelingen

  Het hart voor mensen, dat al meer dan 25 jaar de basis is van onze werkzaamheden, heeft ons ertoe gezet om geschikte werkplekken te zoeken voor Oekraïense vluchtelingen. Sinds juni 2022 is er een gespecialiseerd team opgezet dat landelijk dagelijks kandidaten inschrijft en in hun moedertaal begeleidt naar werk. De Oekraïense vluchtelingen die momenteel in Nederland verblijven zijn zeer gemotiveerd om zich nuttig te maken en bieden lucht voor veel bedrijven in deze krappe arbeidsmarkt.

  Vanuit Reeuwijk, Amsterdam, Apeldoorn, Nieuwegein en Rosmalen hebben we vele klanten kunnen voorzien van extra personeel, vaak inclusief een bedrijfsauto en/of noodzakelijk gereedschap. Uit ervaring is gebleken dat de taal geen belemmering vormt om deze groep medewerkers een werkplek te bieden. Naast zorgvuldige begeleiding biedt ons team service in tolken bij u op de werkvloer.

Wij nemen u het werk uit handen

U heeft een openstaande vacature, of misschien wilt u personeel inhuren voor seizoenswerk of een piekperiode. Heeft u 1 medewerker nodig of zijn het er 50, wij nemen de zoektocht naar de juiste kandidaat of kandidaten voor u uit handen. We maken eerst graag kennis met uw bedrijf, de werkcultuur en uw wensen. Zo weten wij zeker dat we u een perfecte kandidaat kunnen aanbieden. Wij ontzorgen u zodat u gewoon dóór kunt met uw bedrijf.

Waarbij kunnen wij u helpen?

Kies de dienst die u wilt

Onze dienstverlening is heel divers, van het uitlenen van uitzendkrachten tot het puur werven en selecteren van de juiste kandidaat die direct bij u in dienst komt. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het opleiden van uitzendkrachten, om ze zo breder inzetbaar te maken. Ook voor leerlingen of zijinstromers bent u bij ons aan het juiste adres! Voor meer informatie, klik op de dienst die u wilt.

Of meld direct uw personeelsaanvraag aan!

Wilt u meteen uw vacature bij ons aanmelden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om verder in te gaan op uw wensen en personeelsbehoefte. Wilt u liever eerst contact met onze commercieel manager? Bovenaan deze pagina vindt u de contactgegevens.
Aanmelden vacature
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.