Wil jij graag verder ontwikkelen, jezelf omscholen of je kennis en vaardigheden verbreden? Dat kan!

Bij Groene Hart Service denken we graag met je mee. Of het nu gaat om omscholing of het verbreden van jouw kennis en vaardigheden. In samenwerking met Doorzaam kunnen wij je diverse mogelijkheden aanbieden. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken!

Via Doorzaam kunnen wij jou de volgende ontwikkelingskansen aanbieden:

- Scholingsvouchers €500,-
De scholingsvoucher is een vergoeding (tot een maximum van €500,-) voor het volgen van een training, cursus of opleiding. Je bepaalt in samenspraak met jouw contactpersoon van GHS welke opleiding of training je gaat volgen.

- Ontwikkelingsbudget van €2.500,-
Dit budget wordt aangeboden onder persoonlijke begeleiding van een coach. Samen met jouw contactpersoon van GHS onderzoeken jullie wat de uitdagingen en wensen zijn voor jouw positie op de arbeidsmarkt.

- Nederlandse taalbudget €1.500,-
Heb je de wens om de Nederlandse taal beter te beheersen? Daar zijn mogelijkheden voor! Het Nederlandse taalbudget heeft als doel het vergroten van jouw kennis van de Nederlandse taal op de werkvloer.

- Ondersteuningsbudget €1.000,-
Het hart voor mensen, dat al meer dan 25 jaar de basis is van onze werkzaamheden, heeft ons ertoe gezet om net een stapje extra te zetten voor Oekraïense vluchtelingen en statushouders. Het ondersteuningsbudget is een vergoeding ter waarde van maximaal €1000,- die breed ingezet kan worden om deze doelgroep te ondersteunen in de duurzame inzetbaarheid. Dit budget kan bijvoorbeeld ingezet worden voor: ondersteuning bij regels, wetgeving, financiële zaken in Nederland, begeleiding op de werkvloer etc.

Naast de opleidingstrajecten die we in samenwerking met Doorzaam kunnen aanbieden, hebben we zelf ook een breed cursus en opleidingsaanbod. De arbeidsmarkt ontwikkelt zich continue en wij willen dat jij voorop blijft lopen. Met ons cursusaanbod kun je nieuwe kennis opdoen en bestaande vaardigheden versterken. Dit kan jouw prestatie verbeteren! Kies je voor een BBL opleiding? Of een cursus in het groen of de logistiek? Of wellicht heb je een andere opleidingswens? Laat het jouw contactpersoon bij GHS weten. Wij denken graag met je mee!
Publicatie datum: 20 november 2023