Van koerier naar vrachtwagenchauffeur

Ben jij een sociaal persoon die graag op de weg zit, maar ook in beweging wil blijven? Met jouw B rijbewijs ga je met een bestelbusje als koerier van horeca producten aan het werk. Daarnaast volg je kosteloos de opleiding tot vrachtwagenchauffeur (rijbewijs C), zodat je na afronding op de vrachtwagen gaat rijden mét baangarantie.

Grijp jij deze mooie kans? Neem contact op via 030-280 1006


WERKZAAMHEDEN

Voor de distributie van levensmiddelen naar hotels, restaurants en cafés (HORECA) wordt gebruik gemaakt van vrachtwagens die rolcontainers afleveren bij de klanten. Voor de kleinere bestellingen rijden bestelbusjes waarvoor wij chauffeurs zoeken met een B rijbewijs. Als chauffeur / koerier B rijbewijs bezoek je zo'n 5-10 klanten per dag. Je brengt de bestellingen naar binnen en helpt de klant deze op te bergen, ook als dit op zolder of in de kelder is en neemt eventuele retouren en emballage netjes mee.

Jouw werkzaamheden zijn:
- Inladen van bestellingen vanuit het depot
- Bezorgen van boodschappen bij de leukste hotels, restaurants en cafés
- Helpen van de klant bij het verwerken van de levering

Naast het leuke en afwisselende werk als koerier volg je een opleiding tot vrachtwagenchauffeur (rijbewijs C), die wij voor jou betalen! Na afronden van jouw opleiding kun jij de vrachtwagens besturen om daarmee de grotere bestellingen rond te rijden en heb je baangarantie.

Je werkdag start tussen 04:00 en 08:00 vanuit standplaats Nieuwegein of Utrecht. Incidenteel mag je ook op zaterdag werken en ben je een dag doordeweeks vrij.

WAT VRAGEN WIJ?
- Rijbewijs B en ambitie om rijbewijs C te halen
- Ervaring op de weg is een pré
- Beheersing van de Engelse of Nederlandse taal

WAT BIEDEN WIJ?
- Startsalaris € 2200 - € 2500 per maand;
- Opleiding tot vrachtwagen chauffeur (rijbewijs C en code 95);
- Baangarantie.

Publicatie datum: 31 januari 2023