Uitzendkracht Peter kreeg goed nieuws!

Thomas, intercedent van Groene Hart Service, mocht goed nieuws delen met Peter! Zijn opdrachtgever wilt hem een vast contract aanbieden!

Peter kwam precies een jaar geleden bij Groene Hart Service in dienst. Hij zou eigenlijk een medewerker tijdelijk vervangen voor drie weken. Die drie weken werden uiteindelijk een jaar, omdat het van beide kanten erg goed beviel. De opdrachtgever is zó tevreden, dat Peter na de bouwvak vast in dienst mag treden! Dit is een mooi compliment voor Peter en ook Groene Hart Service is blij met deze succesvolle match!

Afgelopen jaar heeft Peter zich bezig gehouden met grond- en groenwerk bij één opdrachtgever. Hij is betrouwbaar, heeft veel kennis en kan hard werken. “De opdrachtgever vindt Peter echt een top medewerker!” zegt Thomas. “Hij is flexibel inzetbaar en past goed bij het bedrijf.” Doordat Peter vakkundig is en veel ervaring heeft, was het interessant voor de opdrachtgever om Peter over te nemen.

Peter zelf is in zijn nopjes met de overname. “Ik kende het bedrijf al en ik ben hier goed op mijn plaats. Ik mag hier werken aan mooie projecten en ik rijd in een bus van de zaak, wat erg fijn is,” zegt Peter. “Het uitzendbureau Groene Hart Service is een fijn bureau om voor te werken. De medewerkers zijn vriendelijk, sociaal en betrokken. Ik raad Groene Hart Service zeker aan bij vrienden en familie en zou hier zelf zo weer naar terug gaan als ik weer op zoek ben naar een baan.”

Het team van Groene Hart Service is erg enthousiast voor Peter. We wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan! Publicatie datum: 04 augustus 2021