Team Rosmalen en het Poolse team bundelen hun krachten

De titel zegt het al, twee van onze teams worden samengevoegd tot één Pools team. Beide teams werkten voorheen vanaf hun eigen locatie aan het werven en plaatsen van Poolse arbeidsmigranten. Om onze dekking in Nederland nóg groter te maken, specialisaties te bundelen in één team en centraal en efficiënt te kunnen werken, zullen deze twee teams hun krachten bundelen. De komende periode zullen beide teams stapsgewijs met elkaar samenvoegen. De planning zal centraal gedaan worden, zo ook recruitment, marketing en de backoffice. Het streven is om vanaf januari 2023 volledig op elkaar ingewerkt te zijn en als één team verder te gaan.

Hoe ziet het nieuwe team eruit?Zowel klanten als werkzame uitzendkrachten zullen regelmatig bezoek krijgen van ons planningsteam. Jacek, Patryk, Paulina en Daniël worden de gezichten die u gaat herkennen. Heeft u personeel nodig? Onze recruiters werken vanuit zowel Nederland als ons wervingskantoor in Polen om u te voorzien van het beste personeel!

Binnen het team staat naast een vloeiende integratie van de teams, komende tijd het behalen van een kwaliteitsslag op de agenda. Zo is bijvoorbeeld collega Artur hierin bezig met een focus op de huisvesting en collega Ola met een uitbreiding van onze marketingactiviteiten!


Heeft u vragen of personeelsbehoefte?Heeft u in de komende tijd vragen of tips? Of heeft u al een concrete personeelswens (Nederlands- of Poolstalig) waar het nieuwe team u mee kan helpen? Neem gerust contact op met Mark 06-42038114 of Caroline 06-83529499. Publicatie datum: 06 oktober 2022