Opleidingstraject groen

Heb jij géén of weinig ervaring in het groen maar wil je graag het hele seizoen aan de slag? Wij bieden jou een gratis opleidingstraject, waarin we jou gedurende je werk maar liefst 8 cursussen aan kunnen bieden waarmee je het vak van een groenvoorziener tot in de puntjes onder de knie krijgt. Het opleidingstraject groen!


Wat is het opleidingstraject groen?

In één seizoen geven wij jou alle kennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan als allround medewerker groenvoorziening! Je hebt géén ervaring nodig, géén opleidingen. Wij geven je met dit complete opleidingstraject een nieuwe start in je loopbaan mét baangarantie. Groene Hart Service betaalt dit opleidingstraject tot allround medewerker groenvoorziening voor je en geeft je direct een baan in de groenvoorziening. Grijp jij deze kans? Meld je dan aan!

De cursussen die je onder andere gaat doen zijn Veilig werken langs de weg, Wet natuurbescherming niveau 1, Inzet tuin- en parkmachines, Plantsoenkennis en veel meer!


Interesse?


Wil jij je aanmelden voor dit opleidingstraject of meer informatie? Hier vind je meer informatie en een aanmeldformulier.

Publicatie datum: 07 april 2022