Oekraïense medewerkers aan het werk in meerdere sectoren!

Ons hart voor mensen, heeft ons er meer dan een jaar geleden toe gezet om een stapje extra te zetten voor Oekraïense vluchtelingen. Deze medewerkers hebben nood gedwongen hun thuisbasis moeten verlaten en stonden te springen om een stabiele baan in Nederland te vinden. Wij zetten dat extra stapje om te zorgen dat deze medewerkers op de juiste plaats terechtkomen. Wij hebben dit jaar honderden Oekraïners van werk voorzien in de groensector. Nu het groenseizoen afloopt willen wij hen helpen aan passend werk voor het najaar en de winter.

  • Bent u nu op zoek naar personeel? Wij zoeken nog enkele opdrachtgevers die deze hardwerkende mensen goed kunnen gebruiken. Ons Nederlands-Russisch sprekend team staat klaar om te luisteren naar uw wensen en behoeften. Meer informatie.

Inmiddels hebben we honderden Oekraïense medewerkers aan het werk geholpen in meerdere sectoren. Van groenvoorziening tot productie, recycling, bouw, metaal en logistiek. Deze diversiteit toont niet alleen de veelzijdigheid van de Oekraïense medewerkers, maar ook ons vermogen om u een op maat gemaakte oplossing te bieden. Uit ervaring kunnen we zeggen dat deze anderstalige medewerkers zonder problemen kunnen meedraaien in uw organisatie.

Onze klanten vertellen u graag zelf wat hun ervaring is met het inlenen van Oekraïens personeel
‘Via GHS heb ik een aantal Oekraïense groenploegen aan het werk. De medewerkers werken netjes, de kwaliteit van het werk is keurig en het tempo is goed. Als ik zie wat deze ploeg gemiddeld voor werk oplevert, dan ben ik daar zeer tevreden over. Ik kan je zelfs vertellen dat wij nooit meer klachten van omwonende uit de buurt ontvangen, sinds wij deze Oekraïense ploegen aan het werk hebben. Wat mij betreft, werk ik nog heel lang samen met deze toppers’.

Jacob – Project Coördinator Groensector

‘Taalbarrière? Wel nee! Sommige Oekraïense medewerkers spreken de Engelse taal, dat maakt het communiceren makkelijker. Ook wanneer er geen Engelssprekende medewerker aanwezig is, ervaren wij geen problemen. We communiceren met handen en voeten of wanneer het nodig is, via een app op onze telefoon. Dat gaat perfect! We komen er goed uit op deze manier. Ons eigen interne personeel doet hetzelfde, we zijn écht een team.

Wanneer de wens er is, kunnen we altijd contact opnemen met GHS. Zij ondersteunen ons met de taal waar nodig. Heel fijn dat we zo snel met elkaar kunnen schakelen!

Het werk wordt gezien, iedere medewerker voert zijn of haar taak goed uit, iedereen is op tijd aanwezig en de medewerkers zijn serieus. Kortom, ik heb er weinig werk aan en dat is precies waar wij naar op zoek waren! Discipline is erg hoog bij de Oekraïense medewerkers. Dat merk je in alles. Ik ben écht blij met deze medewerker'.

Miloud – Operations Manager Recycling

Nederlands-Russischsprekende team van GHS
Ons vaste, Nederlands-Russischsprekende team van recruiters bestaat inmiddels uit een team van 5 medewerkers. Dit team houdt zich vanuit onze vestigingen in Reeuwijk, Amsterdam, Apeldoorn, Nieuwegein en Rosmalen, dagelijks bezig met het zoeken van de juiste kandidaten en het begeleiden van kandidaten naar een stabiele baan in Nederland. Bij Groene Hart Service staat een persoonlijke aanpak centraal. Zo bezoekt het team de opvanglocaties, gaat met de werkzoekenden in gesprek en legt hen uit hoe werken in Nederland en via ons uitzendbureau werkt.

Persoonlijk contact
Persoonlijkheid in ons werk is iets wat bij ons centraal staat, we werken met ons hart. De informele sfeer, even binnenlopen voor een kopje koffie, één op één advies vanuit onze vakkennis, dát tekent ons als organisatie. Ons team staat altijd klaar om te luisteren naar uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om personeel in de groenvoorziening, productie, recycling, bouw, metaal, logistiek of overige sectoren, neem gerust eens contact met ons op.

Publicatie datum: 05 oktober 2023