Nathan combineert zijn HRM studie met werken als intercedent

Collega Nathan behaalde zijn HBO Human Resource Management AD diploma! Deze studie volgde hij in deeltijd naast zijn drukke baan als intercedent bij Groene Hart Service in Nieuwegein. We zijn trots dat zo’n nieuw talent bij ons werkzaam is, zich inzet om door te groeien en zijn opgedane kennis meteen kan toepassen in zijn dagelijkse werk.

"Mijn naam is Nathan en ik werk inmiddels ruim twee jaar bij Groene Hart Service in Nieuwegein. Naast mijn werk als intercedent volg ik een deeltijdstudie Human Resource Management. Afgelopen periode heb ik mijn associate degree diploma mogen behalen waar ik ontzettend blij mee ben. Op dit moment streef ik ernaar om over 1,5 jaar mijn bachelor te behalen. Ben jij benieuwd hoe ik mijn studie combineer met het werk bij Groene Hart Service? Ik vertel je graag meer!

Een praktijkgerichte studie binnen een organisatie die hart heeft voor mensen. Dit was precies wat ik zocht voordat ik aan mijn HRM studie begon. Ik kwam in contact met Groene Hart Service, we waren beide enthousiast en inmiddels ben ik al meerdere jaren met veel plezier bij deze organisatie aan het werk. Iedere dinsdag ga ik naar school en de rest van de week werk ik als intercedent. Tijdens mijn studielessen leer ik alles over de medewerker. Hierbij kun je denken aan hoe ik het beste uit de mens kan halen, rechten, gespreksvoeringen en hoe het bedrijf het personeel het best kan inzetten. Omdat ik een deeltijdstudie volg kan ik alles wat ik leer direct toepassen in mijn dagelijkse werk. Hierdoor blijft de stof ook beter hangen. Het is een pittig traject dat veel van mij vraagt maar omdat ik er veel energie van krijg, is het voor mij goed vol te houden en te combineren.

Groene Hart Service is een ontzettend fijne, informele organisatie om voor te werken. Doordat ik zelf ervaar hoe fijn het is als een organisatie je helpt te groeien, is dat ook de gedachtegang die ik in mijn werk als intercedent meeneem en onze uitzendkrachten probeer te helpen zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door cursussen en opleidingen aan te bieden. Dat is wat ik belangrijk vind en ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik mij, naast mijn werk, kan focussen op mijn studie. Groene Hart Service is erg attent in het meehelpen en meedenken. Wanneer ik bijvoorbeeld een vraag heb vanuit mijn studie, dan denken mijn collega’s graag met mij mee. Ik hoop de komende jaren nog veel te kunnen leren bij Groene Hart Service!"

Publicatie datum: 14 november 2022