Kennismaken met de recyclingwereld

Om onze collega's die normaal gesproken op kantoor werken een beter beeld te geven van hoe het werk van onze uitzendkrachten eruit ziet, nam Mark twee collega's mee op werkbezoek naar Renewi Westpoort. Bedankt voor de rondleiding Stefan Buitenweg en Jerry van Alphen! Onze collega's waren onder de indruk! 

Dit zeiden ze er zelf over:

'Na een bak koffie kregen we een uitgebreide rondleiding over het werkterrein. Het was indrukwekkend om zoveel bedrijvigheid te zien. Zeer interessant om te zien hoe afval wordt verwerkt tot bruikbare onderdelen. Daarnaast vond ik, Mike (links op de foto), het onwijs leuk om onze medewerkers aan het werk te zien en hoe goed onze klant hiermee geholpen wordt!

Vanuit de stafafdeling van GHS ben ik niet direct betrokken bij het arbeidsproces, maar natuurlijk wel vanuit mijn specialisme ondersteunend. Door samen met mijn collega's Mark en Paulina op bezoek te gaan bij de klant heb ik één van de werkomgevingen van onze uitzendkrachten leren kennen en een gevoel gekregen bij de operationele kant van GHS!', aldus Mike.

Ook voor Paulina (tweede van links op de foto) was het een leerzame dag: 'Ik was zeer verbaasd over het uitgestrekte werkterrein. Ik heb al een aantal werkbezoeken mogen doen, maar zoiets groots heb ik nog nooit gezien! Het terrein ziet er keurig netjes uit en het bedrijf heeft zeer ontwikkelde machines. Onwijs leuk om te zien.’ Publicatie datum: 22 maart 2023