Hoera Thomas is 10 jaar in dienst!

Vandaag, op 22 april 2024, vieren we het 10-jarig jubileum van onze collega Thomas bij Groene Hart Service! Wat een prachtige mijlpaal. Zijn avontuur bij Groene Hart Service begon tijdens zijn schooltijd, waar hij regelmatig vakantiewerk deed in verschillende sectoren als uitzendkracht. Toen hij zich meer op zijn afstuderen ging richten, werkte hij enkele maanden als afstudeer stagiair bij een werkgever, maar dit bleek niet de juiste match te zijn. Op de dag dat Thomas ontslag nam, belde Timo Niemeijer hem en binnen een week begon hij als junior intercedent op de vestiging in Gouderak. In de afgelopen 10 jaar heeft Thomas zich ontwikkeld van junior intercedent tot vestigingsmanager van meerdere locaties. Ter ere van deze gelegenheid hebben we hem een aantal vragen gesteld:

Was het altijd je ambitie om vestigingsmanager te worden?
Ik had nooit gedacht dat ik leiding zou kunnen geven, maar dankzij de kansen, begeleiding en opleiding die Groene Hart Service mij heeft geboden, is het gelukt en heb ik het ontzettend naar mijn zin. Momenteel geef ik leiding aan twee vestigingen. Het leuke aan deze functie binnen het bedrijf is de afwisseling; geen dag is hetzelfde. Ook de samenwerking met collega’s en het doorgeven van mijn kennis aan anderen, waardoor zij zich ook steeds verder ontwikkelen, vind ik geweldig.

Vind je het werk na 10 jaar nog steeds leuk?
Ja, het werk verandert constant. De markt staat niet stil, en dat geldt ook voor ons als uitzendbureau. Het contact tussen verschillende typen werknemers en klanten zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Wat voor hoogtepunten heb je meegemaakt in de afgelopen 10 jaar?
Poeh, dat zijn er nogal wat! Natuurlijk, mijn persoonlijke groei binnen de organisatie zelf, maar ook die van collega’s en kandidaten. Het maken van de juiste match tussen werknemers en werkgevers en als dat naar volle tevredenheid verloopt en werknemers zelfs een dienstverband aangeboden krijgen, beschouw ik zeker als hoogtepunten. Daarnaast doet de dankbaarheid van alle werknemers ontzettend veel voor mij. Als uitzendbureau zetten wij altijd een stapje extra en richten we ons erop om mensen echt in hun kracht te zetten. Een verhaal dat me bijblijft, is bijvoorbeeld van een medewerker die al 10 jaar werkloos was. Hij kwam nergens aan de bak en was zeer depressief. Wij hebben hem een kans mogen geven, en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Hij is een fantastische, betrouwbare werknemer geworden die nu zelfs een vast dienstverband bij ons heeft. Hij is ontzettend dankbaar voor de kans die wij hem hebben kunnen geven en deelde: "Voordat ik bij jullie kwam werken, was ik enorm depressief en staarde ik elke avond naar het plafond. Dankzij jullie heb ik er weer zin in en voel ik me vrolijker en gezonder."

Hoe ervaar je Groene Hart Service als werkgever?
Als een organisatie die enorm betrokken is bij alle werknemers, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Zelf heb ik altijd een heel prettige en bijzondere ervaring gehad. Toen het minder goed met mijn gezondheid ging, waren ze enorm meelevend en betrokken. Ook bij de mooie momenten in mijn leven, zoals mijn huwelijk en het vaderschap, was de organisatie ontzettend betrokken. Het voelt echt als familie!

Hoe zie je de komende 10 jaar voor je?
Haha, als ik terugkijk op de afgelopen 10 jaar, klinken de komende 10 jaar veelbelovend! Ik streef naar nog meer mooie successen, tevreden werknemers en collega’s.

Publicatie datum: 22 april 2024