Groene Hart Service viert Week van de Afvalhelden met Enthousiasme

In de week van 4 tot 8 maart heeft Groene Hart Service deelgenomen aan de Week van de Afvalhelden. Vol enthousiasme hebben collega's meer dan 200 medewerkers bezocht die werkzaam zijn in de recyclingbranche, om waardering en dankbaarheid uit te spreken voor hun inzet.

Waardering
Onze intercedent Paula Kaltaci werd overladen met enthousiaste reacties. Het onverwachte bezoek met presentjes, lekkernijen en een woord van waardering werd door alle medewerkers hartelijk ontvangen. "We hebben het initiatief achter de Week van de Afvalhelden kunnen toelichten; veel medewerkers waren hier nog niet mee bekend."

In één woord: fantastisch!
Vestigingsmanager Mark van der Grijp kijkt terug op een fantastische week. Een week waarin we echt samen onze waardering hebben kunnen tonen aan de medewerkers die het zo verdienen. Het was ook een week van teamwork, onderlinge binding en vele positieve reacties.

Groot succes
Directeur Sifra Niemeijer spreekt van een groot succes: "Alle doelen zijn behaald." Daarnaast zijn we enorm dankbaar naar onze klanten, die ons de gelegenheid hebben gegeven om elke medewerker persoonlijk te bedanken voor hun inzet. Publicatie datum: 12 maart 2024