Groene Hart Service trapt 2024 af met nieuwe klant in Amersfoort!

Het jaar 2024 staat in het teken van het doel om werkzaamheden en klantenbestand uit te breiden in Amersfoort en omgeving. In de eerste maand van het nieuwe jaar zijn we gestart met een ploeg van 9 medewerkers sterk bij een nieuwe klant in de Recycling in Amersfoort.

Het doel van ons commerciële team, onder leiding van Caroline Kleingeld, is om elke maand een nieuwe klant binnen te halen in de regio. Als uitzend- detacheringsbureau zijn wij landelijk actief in diverse branches. Onze vestigingen in Apeldoorn, Nieuwegein en Amsterdam kunnen vanuit deze driehoek de regio uitstekend bedienen.

Het plaatsen van nieuw personeel bij een nieuwe klant gaat met grote zorgvuldigheid en expertise. Vanochtend waren vestigingsleider Mark van der Grijp en onze Poolssprekende intercedente Paula Kaltakci aanwezig op locatie om een goede start te garanderen. Paula heeft het eerste uur meegedraaid met de ploeg, waardoor er voldoende tijd was om de werkzaamheden, veiligheid en verwachtingen uitgebreid te bespreken. De eerste dag was een groot succes en we kijken uit naar een fijne en betekenisvolle samenwerking! Ook na een geslaagde start houdt de begeleiding vanuit Groene Hart Service niet op. We staan 24/7 klaar om ondersteuning te bieden om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bent u op zoek naar nieuw personeel en kunnen wij u werk uit handen nemen? Als organisatie zijn wij ca. 30 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van gemotiveerd personeel in vele branches. We beschikken over een breed aanbod van Nederlands, Pools en Oekraïens personeel, die wij net zo’n fijne start gunnen bij een leuk bedrijf, zoals vandaag in Amersfoort!

Meer weten over Groene Hart Service? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.

Publicatie datum: 30 januari 2024