Groene Hart Service sponsor en businessclublid bij CSV Apeldoorn

Leuk nieuws! Groene Hart Service is sinds kort sponsor en businessclublid bij CSV, een voetbalvereniging in Apeldoorn. Harjan Houben, de vestigingsmanager van Groene Hart Service Apeldoorn, werd geïnterviewd en vertelde aan CSV dat werken voor Groene Hart Service je vele voordelen biedt. Ben jij benieuwd waarom? Lees dan onderstaand artikel, met dank aan CSV.

Ben je op zoek naar een baan die bij je past? Uitzendbureau Groene Hart Service biedt banen in diverse sectoren.

Vestigingsmanager Harjan Houben vertelt enthousiast over ‘zijn’ Groene Hart Service aan de Stadhoudersmolenweg 52 in Apeldoorn. “Wij zijn continu op zoek naar gemotiveerde kandidaten die van aanpakken weten. In ruil daarvoor bieden we een leuke passende werkplek, een goed salaris en persoonlijk contact. We hebben jarenlange ervaring in een aantal sectoren en vakgebieden, zoals de Bouw, de Groensector, Metaal, Recycling, Grond-, Weg- en Waterbouw en Logistiek. Daardoor weten wij wat er speelt op de werkvloer en kunnen we je persoonlijk de beste ondersteuning geven in je loopbaan.”

De 50 jarige Houben weet dat het werken bij Groen Hart Service veel voordelen biedt. “Werken voor Groene Hart Service biedt je vele voordelen! Persoonlijke aandacht, het volgen van trainingen en cursussen en eventueel een auto of scooter van de zaak behoren tot de mogelijkheden. Wanneer je bij Groene Hart Service werkt heb je – naast een goed salaris – altijd recht op uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan een auto of scooter van de zaak en deelname aan een pensioenregeling. Groene Hart Service stimuleert je te groeien. We helpen je bij je ontwikkeling in de loopbaan, door passende cursussen aan te bieden. Heb je nog niet de juiste diploma’s of certificaten om je gewenste baan uit te voeren, ook dan helpen wij je graag!” Publicatie datum: 08 mei 2019