Een Inspirerend Succesverhaal uit Amsterdam:

Hoe haal jij het beste uit je klanten? In Amsterdam is een prachtig succesverhaal ontstaan dankzij een langdurige samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Evaluatie
Tijdens de eindejaarsevaluatie werd duidelijk dat we onze klant nog beter konden bedienen door de inzet van Oekraïens personeel. Ons team in Amsterdam is recent uitgebreid met Tetiana, een Oekraïens sprekende collega, die onze Oekraïense werknemers op de werkvloer kan begeleiden. Binnen een maand hebben we onze klant in Amsterdam kunnen voorzien van 20 extra medewerkers. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van Groene Hart Service verliep dit proces soepel en was het een uitdagend en plezierig project, om alles zo succesvol mogelijk te laten verlopen. We zijn erg blij met een tevreden klant en tevreden werknemers en kijken ernaar uit om onze relatie verder te versterken en uit te breiden.

Wij nodigen u uit!
Wij nodigen ook bestaande klanten en potentiële klanten uit om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Groene Hart Service is als organisatie ca. 30 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van gemotiveerd personeel in diverse branches en beschikt over een breed aanbod van Nederlands, Pools en Oekraïens personeel.

Contact:
We komen graag met u in contact om onze organisatie aan u voor te stellen.

Publicatie datum: 29 februari 2024