De groeiambities van onze zuidelijkste vestiging in Rosmalen

Vijf maanden geleden opende onze nieuwste vestiging in Rosmalen, met aan het roer de twee zeer ervaren intercedenten Sylwia Golanska en Caroline Kleingeld-te Kolste. Tijd voor een update! Hoe is het als uitzendbureau in het zuiden van het land? Welke successen zijn er en welke kansen liggen er?

Na de opstartfase is de vestiging inmiddels vol in bedrijf! “Een periode van acquisitie in de omgeving heeft ons leuke goed lopende contacten opgeleverd en ook momenteel hebben we weer een aantal aanvragen openstaan”, vertelt Caroline over de eerste maanden, waarin zij kennis hebben gemaakt met de bedrijven in de omgeving.

Focus ligt momenteel op het komende groenseizoen, waarin Caroline en Sylwia ook in omgeving Noord-Brabant veel werk verwachten te hebben. “Na meerdere aanvragen richten we ons nu met name op de werving van de juiste kandidaten. Afgelopen week hadden we een aantal succesvolle ‘matches’ tussen kandidaat en klant, dus binnenkort gaan er meerdere kandidaten starten!”

Positieve reacties
De afgelopen maanden boekte vestiging Rosmalen de eerste successen. Meerdere medewerkers waren aan het werk bij groen- en recyclingbedrijven in de omgeving van Rosmalen. “We krijgen enthousiaste reacties, bijvoorbeeld van een recyclingklant. Dat we goed bereikbaar zijn, korte lijnen hebben en dat hij de samenwerking als erg prettig ervaart. Dat geeft ons veel inspiratie om door te gaan”, vertelt Sylwia.

Noord-Brabantse gemoedelijkheid
Met al vier vestigingen in andere regio’s in Nederland is het toch weer een uniek gevoel om als uitzendbureau in Noord-Brabant actief te zijn. Caroline bevalt het erg goed: “Een gemoedelijke informele sfeer hangt hier. Een beetje ons-kent-ons, je voelt je hier snel thuis. Het tankstation op 3 minuten lopen heeft heerlijke koffie, dus daar lopen we regelmatig even binnen!”

Groeiplannen
De dames in Rosmalen hebben ambitieuze groeiplannen voor de komende periode. “Op basis van onze jarenlange ervaring zien wij veel werk liggen in de metaal- en groensector. Maar we zien ook nieuwe kansen in andere markten waar wij ons de komende tijd mee bezig gaan houden. Geen aanvraag is ons te gek, we worden graag uitgedaagd met uw personeelsaanvraag. Belangrijkste doel is dat we uw verwachtingen willen overtreffen!’’ Publicatie datum: 01 februari 2021