Aan de slag als belader / chauffeur?

Wij zijn op zoek naar gedreven beladers, ook wel bijrijder van de chauffeur. Als bijrijder assisteer jij de chauffeur door mee te kijken en te denken tijdens de routes die er gereden worden. Jij haalt de containers van de weg en koppelt deze aan de vuilniswagen. Belangrijk is dat het werk veilig en snel gedaan wordt.

Bekijk vacatures voor belader of chauffeur.

 

Wij bieden je de mogelijkheid door te groeien tot chauffeur. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid bijvoorbeeld je VCA certificaat of je groot rijbewijs (C rijbewijs) te behalen en andere cursussen te volgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Jeffrey is chauffeur bij Renewi

Jeffrey Klutz is chauffeur bij Renewi. Hij begon jaren geleden als belader via Groene Hart Service. Inmiddels is hij in vaste dienst bij Renewi als chauffeur. Met behulp van Groene Hart Service werd hij opgeleid en haalde hij zijn groot rijbewijs.

Wil jij dit ook? Reageer op onderstaande vacatures!

Vacatures recyclingbranche

Groene Hart Service heeft een divers aanbod aan vacatures in de recycling branche, bijvoorbeeld als bijrijder / belader met doorgroeimogelijkheden tot chauffeur.

Heb je vragen of zoek je een andere functie? Neem gerust contact met ons op, wij gaan graag voor je op zoek. Bel via telefoonnummer 0800- 4440000 of mail naar info@groenehartservice.nl.