Ontwikkeling, Opleidingen en cursussen

Bij Groene Hart Service vinden we het belangrijk dat mensen zich continu blijven ontwikkelen. Ontwikkeling zorgt ervoor dat je inzetbaarheid wordt vergroot, zowel bij je huidige opdrachtgever als in de rest van je loopbaan. Bij GHS worden cursus- en opleidingsmogelijkheden in het kader van ontwikkeling in ieder geval op de volgende momenten bespreekbaar gemaakt:

Intakegesprek

Jouw eerste contact met GHS is het intakegesprek met een planner op een van onze vestigingen. Om te kijken bij welke opdrachtgever jij het beste matcht, ga je tijdens jouw intake samen met ons praten over jouw ervaring en wensen met betrekking tot werk. Daarnaast bespreken we samen wat jouw doelen en ambities zijn. Hieruit kunnen misschien al concrete actiepunten komen met betrekking tot opleidingen en cursussen.

Wanneer je werkt bij GHS

Als je eenmaal werkt bij GHS doorloop je het Fasesysteem van de NBBU. Bij GHS heb je op een aantal vaste momenten evaluatie- en functioneringsgesprekken waarbij ontwikkeling een bespreekpunt is. Deze vaste momenten zijn gekoppeld aan de uitzendfase waar je in zit.

Mocht je buiten deze vaste momenten om vragen of wensen hebben met betrekking tot ontwikkeling of opleidingsmogelijkheden dan kun je daar uiteraard ook voor terecht bij jouw contactpersoon bij GHS. Ook kun je je direct voor een bepaalde cursus op opleiding aanmelden op onze website.

Fase 1

Tijdens Fase 1 kun je meteen al beginnen met je ontwikkeling. In de eerste plaats doe je dit bij je opdrachtgever wanneer je werkt op je nieuwe werkplek. Daarnaast kun je in Fase 1 gebruik maken van het vaste cursusaanbod dat GHS heeft. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het aanbod bij GHS. Wanneer je een cursus of opleiding tegenkomt die bij jou past, kun je je inschrijven om hieraan deel te nemen. Cursussen en opleidingen zijn in de meeste gevallen voor medewerkers van GHS kostenloos!

Fase 2

Wanneer je van Fase 1 overgaat naar Fase 2 zal er een evaluatiemoment plaatsvinden met jouw contactpersoon bij GHS. Onderdeel van deze evaluatie is ook weer jouw ontwikkeling. In fase 2 is er (naast het vaste cursusaanbod van GHS ) de mogelijkheid om individuele opleidingen te volgen. Tijdens het gesprek geef je aan wat jouw wensen zijn en kijken jullie wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kun je meteen afspraken en / of plannen maken over te volgen opleidingen of cursussen.

Fase 3

Voorafgaand aan elk contract dat je in Fase 3 aangeboden krijgt vindt er een functionerings-/evaluatiegesprek plaats met jouw contactpersoon bij GHS en in veel gevallen ook je opdrachtgever. Ook in dit gesprek zal ontwikkeling een belangrijk onderdeel zijn. Naast het vaste cursusaanbod van GHS kijken we ook in Fase 3 naar mogelijke individuele opleidingen. Omdat je in Fase 3 contracten voor bepaalde tijd bij je opdrachtgever hebt, zal er in deze fase nog meer gekeken naar (beroeps-)opleidingen in samenwerking met je opdrachtgever.

Fase 4

Werknemers in Fase 4 hebben een dienstverband voor onbepaalde tijd. Zij hebben daarom een jaarlijks terugkerend functioneringsgesprek waarin opleidingen en cursussen in het kader van ontwikkeling worden behandeld. Ontwikkeling stopt immers nooit!

Aanmelden voor een opleiding

Heb jij interesse in een van onze opleidingen? Vul dan direct het aanmeldformulier in zodat we samen kunnen gaan werken aan jouw loopbaanontwikkeling!